Hva skjer?

Hva skjer i London?

Hva skjer i London? Planlegger du en reise til byen og ønsker å ankomme med en oversikt over hva som foregår i London? Det er selvfølgelig umulig å ha en komplett oversikt, men nedenfor vil du finne en liste over ting som foregår i London akkurat nå, samt ting som kommer til å skje i framtiden.

Her på denne siden finner du en komplett oversikt som inneholder informasjon om temporære utstillinger som foregår i forskjellige London museer for øyeblikket. Disse dominerer ofte listen nedenfor ettersom de har så lang varighet, men du kan også finne informasjon om konserter og lignende arrangementer i London på listen nedenfor. Synes du det blir litt slitsomt med alle utstillingene på lista kan du trykke på lenken nedenfor for informasjon kun om konserter i London, eller for informasjon om festivaler og andre arrangementer i London.

Vi håper du finner det du er på jakt etter, og om du liker siden, hadde det vært hyggelig om du delte den på sosial media slik at andre også kan finne informasjon de er på jakt etter angående hva som skjer i London!

Hva skjer i London – oversikt!

oktober 2022
juni 2023
oktober 2023
november 2023
januar 2024
april 2024
mai 2024
juni 2024
august 2024
Ingen arrangement funnet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *