Parker i London

Parks in London

London er en herlig by, og det som gjør den spesiell er at den også har mange herlige parker, midt i sentrum. Hvis du allerede har besøkt London har du helt sikkert lagt merke til alle de flotte parkene. De er som noen grønne flekker i en milliionby, og her kan man slappe av etter en slitsom dag på jobb eller bare for å koble litt av fra en travel hverdag.

Parkene er ikke bare populære fordi de er fine, eller fordi de er store, men her kan man møte på Snipp og Snapp og andre ekorn og dyr mens de løper rundt og storkoser seg i parken. Det finnes også benker, små innsjøer og mstore gressområder… alt du trenger for en trivelig og kanskje romantisk gåtur.

Derfor anbefaler vi alle en liten spasertur i en av de mange flotte parkene i London under oppholdet. Det er forøvrig interessant å sammenlige disse parkene med de franske. I London er parkene usystematiske og litt her og der, mens mange av de typiske franske parkene er symmetriske og nøyaktig planlagt.

Noen herlige parker i London

Green Park

Green Park
Green Park is to be considered as one of the small parks in London covering only 21 hectares. In Green...

Read more ...

Hyde Park

Hyde Park
Hyde Park er en park på 142 hektar, og er en av de største parkene i hele London. Parken er...

Read more ...

Kew Gardens

Kew Gardens
Kew Gardens, ofte henvist til som Royal Botanic Gardens, er en botanisk hage som befinner seg på verdensarvlisten til UNESCO....

Read more ...

Regent’s Park

Regent’s Park
Regent’s Park er inkludert i listen over kongelige parker i London, og dekker et område på 190 hektar. Her kan...

Read more ...

St. James Park

St. James Park
St. James Park dekker et område på cirka 23 hektar og er dermed ganske lik Green Park i størrelse. Det...

Read more ...