Hjem Events - Norsk London Guide Utstillinger Van Gogh: Poets and Lovers – en utstilling.
Van Gogh poeter og elskere

Van Gogh: Poets and Lovers – en utstilling.

Vincent Van Gogh er en av de mest kjente malerne som noen gang har levd. Maleriene hans er ekstremt populære, og denne utstillingen i National Gallery i London er en opplevelse en gang i århundret, noe som betyr at du må vente veldig lenge før du får en lignende sjanse til å se så vakre Van Gogh-malerier på samme sted igjen.

Hvis du kommer til denne utstillingen kan du se malerier som ‘Starry Night over Rhône’ (1888, Musée d’Orsay), ‘The Yellow House’ (1888, Van Gogh Museum), og også malerier normalt i Nasjonalgalleriet som ‘Solsikker’ (1888) og ‘ Van Gogh’s Chair’ (1889).

Hvis du ser på årene der alle disse maleriene ble laget, vil du se at de er fra perioden der Van Gogh bodde i Frankrike. I løpet av disse årene ble Van Gogh inspirert av poeter, forfattere og kunstnere, og hans malerier ble til noe som en symfoni av farger og tekstur. Utstillingen tar for seg tiden Van Gogh tilbrakte i Arles og Saint-Rémy og ser på flere av hans kreasjoner fra denne perioden.

Van Gogh: Poeter og elskere i Nasjonalgalleriet.

Datoer: 14. september 2024 – 19. januar 2025.
Sted: Nasjonalgalleriet

Inngangsbillett: Selv om det er gratis inngang til Nasjonalgalleriet, må du betale inngangsbillett for å besøke denne helt spesielle og fantastiske midlertidige utstillingen. Du kan bestille billetter online på nettsiden til Nasjonalgalleriet.

Du kan lese mer om andre museer i London, midlertidige utstillinger, kommende konserter og festivaler, og mye mer i vår London Guide.

Dato

sep 14 2024 - jan 19 2025

Tid

Hele dagen

Sted

National Gallery
National Gallery
Trafalgar Square, London WC2N 5DN
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *