Notting Hill Carnival 2024

Siden 1966 har Notting Hill-karnevalet vært en årlig begivenhet i London. Det er en karibisk festival, noe som betyr at den kommer med rytmer og atmosfæren kjent fra slike land.

Notting Hill Carnival er en festival for lokalbefolkningen, turister og alle. Det er mange musikkorps som deltar, dansere, artister og lokalbefolkningen som vil ha det bra. Foruten musikk, dans og marsjering, er arrangementet fullpakket med boder og barer. Som et resultat kan du både spise og drikke for å nyte programmet enda mer.

Arrangementet tiltrekker seg normalt omtrent 2,5 millioner mennesker, og sørger for at du ikke føler deg ensom eller alene hvis du bestemmer deg for å være en del av karnevalet. Antall deltakere gjør det til en av de største gatefestivalene i verden.

Notting Hill Carnival 2024

25 til 26 august

Arrangementet går over to dager. Den starter på en søndag og slutter på mandag. Det er en mandag i Storbritannia hvert år som er en helligdag, og arrangementet starter alltid på søndagen før helligdagen.

Ønsker du å finne mer informasjon om dette arrangementet?

Som mange andre arrangementer ble Notting Hill-karnevalet avlyst i 2020 og 2021 på grunn av Covid-19. Den kom tilbake i 2022.

Sikkerhet under karnevalet.

Det har vært noen uheldige hendelser under karnevalet gjennom årene. I 2018 introduserte de metalldetektorer for å hindre folk i å ta med våpen inn i området. Siden starten har seks mennesker blitt drept under karnevalet, det siste under arrangementet i 2022. Politiet er alltid til stede i stort antall under arrangementet, noe som betyr at offentlig sikkerhet er en svært høy prioritet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *