hampton court food festival

Hampton Court Palace Matfestival

Vil du nyte en av de mest populære matfestivaler i nærheten av London? Planlegg en tur til Hampton Court Palace Food Festival, arrangert bare 25 km fra sentrum av London. Ikke bare kan du nyte det beste av lokal gastronomi, men du kan også se interiøret i det praktfulle Hampton Court Palace.

Festivalen finner normalt sted i løpet av den siste helgen i august, og det tiltrekker seg tusenvis av mennesker. Det er ikke en gratis festival, noe som betyr at inngangsbilletten for en voksen er omtrent 30 GBP. Ikke glem at inngangsbilletten inkluderer et besøk til selve palasset, noe som gjør det vel verdt pengene. Hvis du ikke har sjansen til å komme til matfestivalen, er det mulig å besøke Hampton Court Palace på dedikerte turer til andre tider. Du kan lese mer om turer til Hampton Court Palace her.

Hampton Court Palace matfestival 2024

Datoer: 24-26 august
Sted: Hampton Court Palace

Vil du vite enda mer om festivalen? Ønsker du å kjøpe billetter allerede? Du finner mer informasjon om kjøp billetter på https://www.hrpfestivals.com/hampton-court-palace

Er du interessert i å lese mer om de mest kjente attraksjonene og de kuleste aktivitetene i London? Se i vår London Guide for mer informasjon og inspirasjon. Her kan du også lese om andre arrangementer, messer, utstillinger og festivaler i London nå og i de kommende månedene.

Dato

aug 24 - 26 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Hampton Court Palace
Hampton Court Palace
Molesey, East Molesey KT8 9AU

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *