Billie Eilish konsert

Billie Eilish London 2025

Billie Eilish kommer til London og hun skal ha seks konserter i fantastiske O2 Arena i juli 2025. Dette er uten tvil en av de største begivenhetene for musikkelskere i London i 2025, og vi vet med sikkerhet at tusenvis av mennesker vil komme fra hele England og andre steder i Europa for å være der på en eller flere av disse konsertene. London-konsertene er en del av en stor konsertturné Billie Eilish skal ha i 2025 der hun skal besøke mange byer over hele verden, men det er ikke mange byer som har æren av å være vertskap for så mange som seks konserter!

Billie Eilish er en amerikansk sanger og låtskriver. Vi kjenner henne og elsker henne for hennes særegne stemme, eklektiske musikalske stil og spesielle oppførsel. Hun ble født i desember 18 i 2001 (i Los Angeles, California). Hun kommer fra en familie av musikere og musikk, og broren jobber tett sammen med Billie på musikken hennes.

Eilishs gjennombrudd kom i 2015 da hun lastet opp debutsingelen «Ocean Eyes» til SoundCloud. Sangen, skrevet og produsert av broren, gikk viralt og ga henne mye oppmerksomhet. Dette førte til en platekontrakt med Interscope Records, og resten er historie.

I dag har Billie Eilish mer enn 42 millioner følgere på YouTube, hennes mest populære sang har mer enn 2.000.000.000 visninger på YouTube, og den samme sangen har blitt lyttet til nesten 3.000.000.000 ganger på Spotify («Lovely»).

Billie Eilish konserter i London 2025

Datoer: 10. juli – 17. juli 2025
Sted: O2 Arena
Billetter: Viagogo (en online markedsplass for billetter)

Du kan kjøpe billetter til Billie Eilish-konsertene i London ved å bruke lenken ovenfor. Dette er ikke et av de offisielle billettkontorene, men Viagogo er en markedsplass hvor du kan kjøpe billetter solgt av andre som ikke trenger billettene sine lenger. Hvis du vil kjøpe billetter til en annen Billie Eilish-konsert andre steder i Europa, kan du bruke den samme lenken for å gjøre det.

Hvordan kan jeg reise til O2 Arena med metro?

Den nærmeste metrostasjonen er «North Greenwich station» som ligger på Jubilee-linjen. Basert på det skal du enkelt kunne reise til O2 Arena. Du finner et London Metro Map ved å klikke på linken.

Finnes det noen gode hoteller i nærheten av O2 Arena?

Du kan lese mer om arenaen og finne et kart som viser gode overnattingsmuligheter i nærheten av O2 Arena i følgende artikkel.

Er det noen andre konserter eller arrangementer i London i London jeg bør vite om?

Det skjer alltid ting i London. Du kan lese mer om permanente attraksjoner og aktiviteter som du bør besøke og lære mer om i vår London Guide. Men det er også mange midlertidige utstillinger, festivaler, markeder og andre konserter i London. Hvis du vil finne ut mer om slike hendelser, ta en titt på vår London-kalender for å finne ut hva som skjer i London.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *