Konserter

Konserter  i London

Det er nærmest ingen byer i verden der det skjer mer på konsertfronten enn i London. Det er kanskje ikke tilfeldig at verdens mest populære konsertarena O2 ligger i nettopp London.

Basert på den lille introduksjonen skjønner du kanskje at det er umulig for oss å skrive om alle konsertene som blir arrangert i London, men vi gjør så godt vi kan og skriver om sånne konserter som vi tror kan være av interesse for våre lesere. Ta en titt på lista nedenfor for mer informasjon om de forskjellige konsertene, og på disse sidene finner du som regel også informasjon om hvor du kan kjøpe billetter til de forskjellige konsertene.

Om du vil ha mer generell informasjon om hva som skjer i London er det bare å trykke på lenken, så kommer du til en oversikt som også inneholder festivaler, utstillinger og lignende.

I tillegg til O2 Arena i London er det andre spennende konsert arenaer i byen som Wembley Arenaen, Wembley Stadion (som blir brukt til de strøste utendørskonsertene), Hyde Park, Hammersmith, Royal Albert Hall og lignende.

Konserter i London

mai 2024
juni 2024
juli 2024
august 2024
mars 2025
juli 2025
Ingen arrangement funnet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *