Vil du se Euro 2024 i London med mange andre mennesker?

Fotball i London

Det er mange byer i Europa hvor de plasserer store skjermer utendørs, og de som er rundt kan sitte i gresset og se de forskjellige kampene. Det er egentlig ikke slik i London, noe som betyr at du må bestille bord i en slags sportspub eller bar eller annen utendørsklubb hvis du vil ha den samme opplevelsen. Så, hvor skal du dra hvis du vil se EM i fotball med mange andre mennesker i London?

Det er mange steder du kan gå, og hvis du er fornøyd med hva som helst, bare gjør et raskt søk etter sportsbarer i London. Du finner dem over hele byen. Men ikke glem at disse er pakket under store sportsbegivenheter, så det er lurt å reservere bord før du ankommer. Her har du navnene på et par flotte sportspuber og barer i London.

Noen flotte sportsbarer og puber i London.

 • Greenwood Victoria (170 Victoria St, London SW1E 5LB, Storbritannia)
 • Belushi’s ved London Bridge (161 Borough High St, London SE1 1HR, Storbritannia)
 • Bar Kick Shoreditch (127 Shoreditch High St, London E1 6JE, Storbritannia)
 • Broadleaf (25 Old Broad St, London EC2N 1HN, Storbritannia)
 • MatchPint (flere steder i London)

Dette er noen navn som er flotte for de som ønsker å se sport live sammen med andre på en sportsbar eller en pub i London. Men finnes det noen større arenaer for de som ønsker enda mer spenning og glede?

Steder hvor du kan se EM med hundrevis av andre.

Hvis du vil se kampene på storskjermer i store haller med hundrevis av andre mennesker, bør du besøke «Boxpark.» Det er tre «Boxparks» i London, og i disse kan du se kampene med hundrevis av andre. Det er tre av den typen i London, og du må bestille billetten på forhånd hvis du vil ha en garantert plass. Alle stedene er allerede utsolgt for Englands kamper, men hvis du er interessert i å se andre kamper, som Spania mot Italia i gruppespillet eller en annen gruppespillkamp, kan du kjøpe billetter på forhånd som garanterer deg en plass.

Det er mulig å reservere en gratisbillett, men du vil kun få adgang med en slik billett hvis den ikke er full når du ankommer. Med andre ord, hvis betalingsbillettene er utsolgt, vil din gratis reservasjonsbillett ikke lenger være nok.

Ingen inngang er tillatt for barn under 16 år, og de billigste inngangsbillettene med reservasjon, inkludert en drink, starter fra £ 8.

De tre boxparkene i London ligger på følgende adresser:

 • Boxpark Shoreditch: 2 – 10 Bethnal Green Road, London E1 6GY.
 • Boxpark Croydon: 99 George St, Croydon, CR0 1LD
 • Boxpark Wembley: Olympic Way, Wembley, HA9 0JT

Den siste på listen ligger foran den berømte Wembley Stadium, noe som gir deg sjansen til å se den fantastiske stadion før / etter at du har sett kampen du er interessert i under EM i fotball.

Du kan kjøpe billett til de forskjellige kampene på https://boxpark.co.uk/. Det er forskjellige billetter til de forskjellige kampene, så du kan ikke kjøpe en billett og bli værende hele dagen!

Kan jeg se fotballkampene under EM på hotellrommet mitt?

Hvis du vil se kampene på egenhånd på hotellrommet med noe kaldt å drikke eller mens du bestiller noe fra romservice, er det også mulig. BBC og ITV er ansvarlige for å kringkaste mesterskapet i Storbritannia, noe som betyr at streams er gratis og tilgjengelig på de fleste TV-er du finner i alle slags hoteller og leiligheter i London.

Du kan streame kampene på BBC og ITVs nettside hvis du har en datamaskin, eller du kan se turneringen online på TV-kanaler over hele verden. Hvis du vil lese mer om forskjellige metoder for å se fotball EM på norsk TV på nettet eller kanskje på ungarsk TV online, ta en titt på https://www.netthjelp.eu/se-fotball-em-pa-nettet/.

Vi har skrevet instruksjoner tidligere om hvordan du kan se BBC og ITV online utenfor Storbritannia, så hvis det høres interessant ut for deg, så kan vi varmt anbefale den artikkelen!


Vi er veldig lei av at England er nær ved å vinne internasjonale turneringer, men så mislykkes et sted på veien. I 2021 kom de helt til finalen, men de lyktes ikke med å vinne straffesparkkonkurransen mot Italia. Denne gangen klarte de å roe oss alle ned ved å tape mot Island i den siste vennskapskampen før turneringen, men Harry Kane sa at det kan tjene som en booster til laget, og vise dem hvordan de trenger å kjempe som løver hvis de vil ha en sjanse til å vinne turneringen.

hva tror du? Kan England gå helt til topps i Tyskland? De tre gruppespillkampene i England spilles på følgende tidspunkter:

 • 16. juni kl. 20:00 – England mot Serbia (dette kommer til å bli tøft).
 • 20. juni kl. 18:00 – England mot Danmark (nok en tøff kamp).
 • 25. juni kl. 21:00 – England mot Slovenia (visstnok den enkleste gruppespillkampen, men hvem vet)

Vi håper England avslutter gruppespillet med ni poeng, noe som igjen vil gi dem en flott inngang til utslagsrunden.

Hva mer er det å si? Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *