QCon London 2025

QCon London er en teknologikonferanse som bringer programvareingeniører, programvarearkitekter og tekniske ledere for å diskutere og lære om de nyeste trendene og beste praksis innen programvareutvikling, programvarearkitektur og infrastruktur. Konferansen inneholder vanligvis en rekke hovedtaler, tekniske økter og workshops fra bransjeeksperter og tankeledere.

QCon London dekker et bredt spekter av emner, inkludert mikrotjenester, cloud computing, maskinlæring, DevOps og mange andre områder av interesse for programvarefagfolk. Konferansen gir en plattform for deltakerne til å dele sine erfaringer og lære av andre i bransjen og nettverk med jevnaldrende og potensielle arbeidsgivere.

InfoQ, et ledende nettsamfunn for programvarefagfolk, organiserer QCon London.

Dette er en av mange lignende konferanser i London som omhandler programvareutvikling, automatisering, AI, teknologi og lignende emner. Hvis du vil lese mer om noen av de andre, kan du lese mer om DevOpsCon og Infosecurity Europe.

QCon London 2025

Datoer: 7-9 april
Sted: Queen Elizabeth II Centre

Klikk på lenken ovenfor for å besøke den offisielle nettsiden til QCon. Der kan du lese mer om foredragsholderne, melde deg på arrangementet og se nøyaktig program.

Vil du bo på et hotell i nærheten av arrangementet? Her har du noen anbefalinger.

  • St. Ermin’s Hotel : Dette er et firestjerners hotell som ligger bare 400 meter fra QCon London. Det har en perfekt beliggenhet i sentrum av London, noe som gjør det ideelt for de som deltar i arrangementet og de som ønsker et hotell med perfekt beliggenhet i hjertet av London.
  • London Property Apartments : Vil du heller bo i en luksusleilighet 500 meter fra QCon London-spillestedet? Dette er en flott privat leilighet som vil tilfredsstille alle dine behov (forhåpentligvis),

Hvis du vil ha flere råd om London-aktiviteter eller føler deg ivrig etter å lære mer om de forskjellige attraksjonene i London, kan du se deg rundt i vår London Guide.

Stikkord: ,

Dato

apr 07 - 09 2025

Sted

Queen Elizabeth II Centre
Queen Elizabeth II Centre
Broad Sanctuary, London SW1P 3EE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *