Utstillinger

Utstillinger i London

London er byen som gir hjem til noen av verdens mest populære museer, og kanskje spesielt forbinder mange London og museer med British Museum og National Gallery.

Men, London er mye mer enn bare de to nevnte museene, så her på denne siden vil vi skrive om utstillinger på mange flere museer enn British Museum og National Gallery. Så når du ser nedover på siden vil du finne en oversikt over temporære utstillinger som pågår for øyeblikket i London og som vil bli vist en gang i framtiden. Disse utstillingene foregår som regel på museer som Tate Britain, Tate Modern, Victoria and Albert, National Portrait Gallery, Queens Gallery, Museum of London eller Courtauld Gallery, men om vi finner en spennende temporær utstilling på et annet museum skriver vi gjerne om disse også.

Her finner du ikke informasjon om de permanente utstillinger på museer i London, kun de temporære! For mer informasjon om andre ting som skjer i London er det bare å trykke på linken!

Da er det bare å kose seg i London og på et av de mange museene i London. Om du har noen kommentarer eller innspill er det kommentar felt i bunn på siden.

Utstillinger i London

februar 2024
april 2024
september 2024
Ingen arrangement funnet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *