Musikaler og teater

Hvis du er i London og liker musikaler og teaterforestillinger har du mye å se fram til og mye å velge mellom. På denne siden finner du informasjon om noen av de mest kjente stykkene på plakaten i London, og du finner også linker som viser hvor du kan kjøpe billetter til de forskjellige forestillingene.

Populære musikaler og forestillinger i London

The Lion King
Dette stykket trenger ingen videre introduksjon. Her kan du bli med til Afrika for å se teaterversjonen av Løvenes Konge, med de vakre slagerne og musikken skrevet av Elton John og Tim Rice. Hvis du likte filmen, kommer du til å like musikalen også. En garantert slager blant store og små.
BillettinformasjonMer informasjon (Engelsk)

Les Misérables
Les Misérables er basert på novellen skrevet av Victor Hugo. Mange kjenner denne historien ut og inn, og det er også flere av sangene fra Les Misérables som vi kjenner, selv om man ikke nødvendigvis vet at de stammer fra nettopp denne musikalen.
BillettinformasjonMer informasjon (Engelsk)

Mamma Mia

Mamma Mia
Vår kjente og kjære Mamma Mia kan sees i London. On mamma, en datter og tre pappa-kandidater. Her finner du den originale historien med alle de store ABBA slagerne, live i London. Millioner har sett denne musikalen allerede, og nå har du også muligheten.
BillettinformasjonMer informasjon (Engelsk)

Phantom of The Opera

Phantom of The Opera
Operafantomet, eller Phantom of the Opera, er kanskje den mest kjente musikalen til Andre Lloyd Webber. Her kan du se hvordan operafantomet kjemper for at hans store kjærlighet skal bli den store stjernen i teateret. Samtidig er det ikke bare han som er forelsket, og det er mye lidenskap og intriger, spenning og romantikk i dette stykket. Det er jo så mange musikaler og stykker å få med seg i London at det er vanskelig å velge, men dette er garantert en av de beste!
BillettinformasjonMer informasjon (Engelsk)

Billetter til andre show og forestillinger.

De stykkene vi har nevnt ovenfor er bare en liten brøkdel av det som er tilgjengelig i London. Har du lyst til å kjøpe billetter eller få informasjon om drøssevis av andre forestilliner og show? Du finner billetter og mer på de følgende sidene.