Hyde Park Vintereventyrland 2018

Julemarkeder 2024

Har du lyst til å nyte de fantastiske julemarkedene i London i år? Det er flere fantastiske julemarkeder å velge mellom. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om de mest populære julemarkedene i London og også fortelle deg når de forskjellige julemarkedene åpner og stenger i år.

Et av de vanligste spørsmålene er: Når åpner julemarkedene i London i år? Noen julemarkeder publiserer datoene måneder før jul, mens andre holder denne informasjonen godt skjult. Nedenfor vil vi dele det vi vet så langt.

De viktigste julemarkedene i London.

Nedenfor kan du lese om de viktigste julemarkedene i London, og du kan også se datoene for de forskjellige markedene.

Hyde Park Winter Wonderland

? november 2024 – 1. januar 2025 (eksakte datoer kunngjøres)
Markedet er åpent fra kl. 10.00 til 22.00 hver dag, bortsett fra 25. desember hvor det er stengt.

Dette er et ekstremt populært og berømt julemarked i London. Hyde Park er vakker, men enda mer i julemarkedsperioden. Dessverre er det en inngangsbillett for å komme inn i området i denne perioden, men det er vel verdt pengene.

Hyde Park Winter Wonderland

Du kan nyte en skøytebane, andre morsomme aktiviteter, og selvfølgelig spise og drikke fantastisk mat. Dette er et must-see sted hvis du vil puste inn litt britisk julestemning mens du er i London.

Nettsted: https://hydeparkwinterwonderland.com/

Kingston julemarked

(eksakte datoer vil bli annonsert)
Julemarkedet er åpent fra 10.00 til 18.00 fra søndag til onsdag. Den er åpen fra 10.00 til 20.00 mellom torsdag og lørdag. Markedet stenger klokken 17:30 den 24. desember og det er helt stengt 25. desember.

Dette julemarkedet er referert til som et tradisjonelt europeisk marked med britisk stil. Med andre ord et fantastisk sted å besøke hvis du vil nyte tradisjonell mat og markedsboder hvor du kan kjøpe alle slags suvenirer og julegaver.

Kingston julemarked

Julemarkedet ligger på den gamle markedsplassen. Nok et fantastisk julemarked i London.

Nettsted: https://www.kingstonchristmasmarket.co.uk/

Southbank Centre Vintermarked

(eksakte datoer vil bli annonsert)
Julemarkedet er åpent mellom 11.00 og 22.00 (eller 23.00). Den stenger klokken 16:00 den 24. desember, og den er helt stengt 25. desember. Den er kun åpen fra kl. 11.00 til kl. 15.00 den 26. desember.

Dette er et julemarked med et godt omdømme. Ikke bare kan du spise og drikke og kjøpe julesuvenirer, men du kan også nyte kunst, utstillinger og morsomme programmer for hele familien. Dette er en del av en større vinterfestival hvor du kan se kunst utstilt i området, og så mye mer. Det er absolutt verdt et besøk.

Southbank Centre Vintermarked

Nettsted: https://www.southbankcentre.co.uk/whats-on/festivals-series/winter-festival

Jul i Covent Garden

(eksakte datoer vil bli annonsert)
Covent Garden, Piazza og Market Building er alltid åpen, men butikkene opererer vanligvis mellom 10.00 og 20.00 mandag til lørdag og på søndag fra rundt 11.00 til 18.00. Apple Market er åpent hver dag fra kl. 10.00 til 18.00, og East Colonnade Market er åpent fra kl. 10.30 til 19.00. Markedet er åpent fra kl. 11.00 til 18.00 den 24. desember, mens det er stengt 25. desember.

Dette er et fantastisk sted hvis du vil nyte et julemarked i et vakkert miljø. Dette er perfekt for shopping sent på kvelden, daglige snødusjer, fantastiske spisemuligheter, et vakkert juletre og magisk kveldsbelysning.

Jul i Covent Garden

Vil du vite enda mer om julemarkedet i Covent Garden? Besøk nettsiden.

Nettsted: https://www.coventgarden.london/christmas-in-covent-garden/

Leicester Square julemarked

(eksakte datoer vil bli annonsert))

Julemarkedet på Leicester Square handler ikke bare om fantastisk mat og drikke. Dette er også et område kjent for teatre. Som et resultat kan du nyte et fantastisk show i et spesielt telt, som viser talentfulle artister som utfører kabaret-, musikal- og sirkusforestillinger gjennom hele denne perioden.

På nettsiden finner du litt mer informasjon om julemarkedet på Leicester Square.

Nettsted: https://www.leicestersquare.london/leicester-square-christmas-market/


Spørsmål om julemarkedene i London.


Er julemarkedene i London åpne 24. desember og 25. desember?

Vi har forsøkt å inkludere denne informasjonen i artikkelen, så du finner mer informasjon der. Generelt er de fleste julemarkeder i London åpne 24. desember, men de stenger ofte tidligere enn på vanlige dager.

25. desember er folk hjemme og feirer jul og åpner gaver. Som et resultat er alle julemarkedene i London stengt 25. desember.


Hvor kan jeg finne billige hoteller for min reise til London?

Vil du bestille hotell i London uten å betale en formue? London er en veldig dyr by, men det er billigere hotellalternativer tilgjengelig. For å hjelpe deg har vi tatt med et kart nedenfor som viser sentrum av London med prisoverslag for hoteller og leiligheter. Som et resultat kan du zoome inn på området du er interessert i, og deretter velge overnatting med en pris du har råd til.

Du kan se Hyde Park (for eksempel) på kartet ovenfor. Hvis du vil bo i nærheten av Winter Wonderland i Hyde Park, velger du et hotell i nærheten av parken. Dette er et sentralt område i London, noe som betyr at du er nær kjente attraksjoner som Buckingham Palace, St. James Park og resten av sentrum. Du er også nær Covent Garden og Leicester Square. Hvis du går over Themsen, vil du snart oppdage Southbank Centre Winter Market ved siden av populære London Eye.

Bruk kartet over for å finne et hotell med god beliggenhet til en god pris!


Er julemarkedene i London gratis å besøke?

Dette avhenger av de ulike markedene. Winter Wonderland i Hyde Park har en inngangsbillett, og du anbefales å kjøpe en billett på forhånd på nettsiden til markedet. På julemarkedet på Leicester Square finner du ganske mange gratis aktiviteter og området er gratis å besøke, men det arrangeres mange forestillinger i forbindelse med julemarkedet, og disse har inngangsbillett. Dessuten er de fleste julemarkeder i London gratis å besøke.


Jeg vil utforske julemarkedene i London til fots. Har du en anbefalt rute?

London er en vakker by, så det er alltid en god idé å utforske byen til fots i stedet for å bruke metrosystemet. Et flott sted å starte er i Hyde Park på Winter Wonderland. Du kan komme dit til fots, eller reise med metro til enten Marble Arch eller Hyde Park Corner.

Når du er ferdig i Hyde Park, gå gjennom Wellington Arch og gå langs Constitution Hill. Du vil raskt oppdage Buckingham Palace og Victoria Memorial. Nå er det på tide å gå langs The Mall. Du vil nå se St. James’s Park på høyre side.

Julemarkedsvandring i London

Etter å ha gått ca 1,4 km på The Mall, kommer du til den vakre Trafalgar Square, hvor du finner National Gallery og National Portrait Gallery. Bak torget finner du Leicester Square, og derfra kan du gå langs Cranbourn Street til du kommer til Garrick Street. Når du går dit, vil du ende opp med å nå Covent Garden med sitt vakre juletre og julemarked.

For å avslutte spaserturen, gå til Themsen og gå over Jubilee Bridges. Du kan nyte utsikten mot London Eye, Westminster Bridge og andre berømte attraksjoner mens du krysser elven. På den andre siden, har en fantastisk tid på Southbank Centre Winter Market.

Hvis du gjør alt dette, har du gått mer enn 4500 meter, og sett mange vakre attraksjoner og julemarkeder i London.


Vi håper denne artikkelen har gitt deg nyttig informasjon om noen av Londons beste og viktigste julemarkeder. I tillegg bør du også vurdere å besøke noen av følgende julemarkeder:

 • Borough Market.
 • Jul ved elven (ved Tower Bridge).
 • Greenwich julemarked.
 • Canopy Market på King’s Cross.
 • Selfridges julemarked.

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller tips om andre julemarkeder, kan du skrive en kommentar nedenfor!

2 thoughts on “Julemarkeder 2024

 1. Gry says:

  Jeg lurer veldig på hvordan det er med julemarked og åpningstider generelt i London i romjulen? (Tenker å reise 25-30/12, voksne/ ungdom og barn)

  • worldcityguides says:

   Vi har oppdatert artikkelen om julemarkedene i London med masser av informasjon som bør gi mer informasjon både om julemarkedene og London generellt. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *