Taylor Swift

Taylor Swift London

Taylor Swift er en av de hotteste artistene i verden for øyeblikket. Hun skal turnere i hele Europa i 2024, og i alle byer brukes de største stadionene til å arrangere konsertene. I London skal Taylor Swift synge på majestetiske Wembley Stadium. Mens noen artister gjerne fyller stadion en gang, vil Taylor Swift synge og spille foran et fullsatt Wembley Stadium seks ganger i 2024. Har du lyst til å være med på en av konsertene?

Taylor Swift skal besøke fantastiske byer i Europa som Lisboa, Amsterdam, Wien, Warszawa og Stockholm i 2024. Men den eneste byen hun skal opptre i seks ganger er London. De tre første konsertene arrangeres i juni 21., 22. og 23. juni, mens de tre siste konsertene blir hennes tre siste i Europa i 2024 og de arrangeres 15., 16. og 17. Alle seks konsertene arrangeres på Wembley Stadium, og alle billetter er utsolgt til alle konsertene.

Er du virkelig desperat etter å finne en billett til en av Taylor Swift-konsertene i London? Det er mulig å kjøpe brukte billetter til de forskjellige konsertene på Viagogo. Billettene er dyrere, men hvis det er viktig, kan det være din eneste sjanse til å høre Taylor Swift live i London i 2024.

Taylor Swift London 2024

Datoer: 21 til 23 juni og 15 til 17 august
Sted: Wembley

Bruktbilletter: Viagogo

Vil du lese mer om andre konserter, utstillinger og arrangementer i London? Se på London-kalenderen vår for å lære mer om hva som skjer i London i tillegg til de kommende Taylor Swift-konsertene. Hvis du vil lære mer om attraksjonene i London, de viktigste museene eller de kuleste aktivitetene, kan du se deg rundt i vår London Guide for å være godt forberedt før du besøker byen.

Dato

jun 21 2024 - aug 17 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Wembley stadion
Wembley stadion
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *