Blogg

Buss nummer 9 i London – en perfekt buss for turister!

London er en by som er gjennomsyret av historie og kultur, og det er ingen bedre måte å oppleve byen enn ved å hoppe på en buss og utforske severdighetene. En av de mest populære bussrutene for turister er buss nummer 9, som tar deg med på en reise gjennom noen av de mest ikoniske landemerkene i byen.

Bussrute nummer 9 går fra Aldwych, i hjertet av byen, til Hammersmith, vest i London. Underveis kan du nyte noen av Londons mest berømte attraksjoner, inkludert Trafalgar Square, Piccadilly Circus og Royal Albert Hall. Bussturen er ca 8 miles lang og tar rundt 45 minutter, avhengig av trafikken.

Buss nummer ni i London

Fra Aldwych kjører bussen gjennom Strand, forbi Somerset House og Courtauld Gallery før den går mot Trafalgar Square. Her kan du se den ikoniske Nelson’s Column, Nasjonalgalleriet og de berømte løvestatuene som vokter torget. Fortsetter langs, går bussen gjennom Piccadilly Circus, hvor du kan se de blendende lysene på de berømte reklamebrettene og statuen av Eros.

Når bussen kjører videre, passerer du Hyde Park Corner, hvor du kan se Wellington Arch og inngangen til Hyde Park. Fortsetter vestover, vil du se Royal Albert Hall, et ikonisk sted for musikk og underholdning, og Natural History Museum. Til slutt avslutter bussen sin reise i Hammersmith, hvor du kan utforske lokalområdet eller koble til andre transportforbindelser.

Buss nummer 9 er perfekt for turister, da det gir en rimelig måte å se noen av de mest kjente landemerkene i London. I motsetning til guidede turer eller hop-on-hop-off busser, kan du bare kjøpe en billett og lene deg tilbake og slappe av mens bussen tar deg på en reise gjennom byen. Dobbeltdekkerbussene gir også en unik opplevelse, da du kan sitte på øverste dekk og få et fugleperspektiv over byen.

Buss nummer 9 går ofte hele dagen, slik at du kan planlegge reisen din slik at den passer din tidsplan. Du kan også bruke et kontaktløst betalingskort eller Oyster-kort til å betale for reisen, noe som gjør det enkelt og praktisk å bruke.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en rimelig og unik måte å utforske London på, er buss nummer 9 det perfekte alternativet. Med sin praktiske rute og muligheten til å se noen av de mest berømte landemerkene i byen, er det en fin måte å oppleve det beste av London. Så hvorfor ikke hoppe ombord og se hvor reisen tar deg?

Buss nummer ni i London – hele ruten med stopp.

 • Aldwych / Bush-huset
 • Savoy-gaten
 • Bedford-gaten
 • Charing Cross stasjon
 • Trafalgar-plassen
 • Regent Street / St James’s
 • Piccadilly Sirkus
 • Gamle Bond Street / Det kongelige akademi
 • Green Park stasjon
 • Green Park / Constitution Hill
 • Hyde Park Corner stasjon
 • Knightsbridge stasjon / Harrods
 • Knightsbridge Kaserne
 • Prinsen av Wales Gate
 • Utstillingsvei
 • Royal Albert Hall
 • Slottsporten
 • Kensington-palasset
 • High Street Kensington stasjon
 • Phillimore Hager
 • Designmuseet
 • Warwick-hagene
 • Kensington Olympia stasjon
 • North End Road
 • Brook Grønn
 • Latymer-domstolen
 • Hammersmith Broadway
 • Hammersmith busstasjon

Vi har nettopp gjort det enklere å reise fra de forskjellige flyplassene i London til overnattingsstedet ditt.

Å reise kan være spennende og stressende, spesielt når du ankommer en ny by. Og når det gjelder å navigere deg fra flyplassen til overnattingsstedet ditt, kan det være overveldende å prøve å finne ut de beste transportalternativene som er tilgjengelige. Men frykt ikke! Vi har nettopp gjort det enklere for deg å reise fra de forskjellige flyplassene i London til overnattingsstedet ditt.

Vi har nylig oppdatert nettstedet vårt med mye informasjon om de forskjellige flyplassene i London, inkludert Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton, London City og Southend. Hver flyplassside inneholder detaljert informasjon om flyplassen, inkludert fasiliteter, transportalternativer og tips for å få mest mulig ut av reisen din.

Men det er ikke alt! Vi har også inkludert de beste transportmetodene som forbinder hver flyplass til sentrum. Vi har dekket deg enten du foretrekker å reise med tog, metro, buss eller privat taxi. Våre guider skisserer fordeler og ulemper ved hvert transportalternativ, slik at du kan ta en informert beslutning som passer dine behov og budsjett.

Hvordan reise fra flyplassen min i London

Hvis du for eksempel ankommer Heathrow flyplass, finner du informasjon om Heathrow Express-toget, som gir raske og hyppige tjenester til Paddington stasjon på bare 15 minutter. Du finner også detaljer om Piccadilly-linjen på London Underground, et rimeligere alternativ som tar deg til forskjellige stasjoner i London sentrum.

Hvis du ankommer Gatwick flyplass, finner du informasjon om Gatwick Express-toget, som tar deg til Victoria stasjon på 30 minutter. Du finner også informasjon om busstjenester, inkludert National Express og easyBus, som tilbyr rimelige og praktiske alternativer til sentrum.

Enten du er en erfaren reisende eller besøker London for første gang, vil våre oppdaterte flyplasssider og transportguider gjøre reisen din fra flyplassen til overnattingsstedet ditt til en lek. Så len deg tilbake, slapp av og nyt turen!

Vi oppdaterer vår London Guide på mange måter!

Du ser det kanskje ikke i bloggen vår, men vi har jobbet mye med vår London Guide nylig. Du kan se det synlig hvis du går til siden for kommende arrangementer, utstillinger, festivaler og konserter i London. Der kan du se at vi har skrevet om mange pågående utstillinger og kommende arrangementer.

Men vi har jobbet med andre ting i tillegg til arrangementskalenderen vår i London. Vi har også reparert mange ødelagte lenker som ikke fungerte, vi har fikset bilder som ikke fungerte, og vi har fått sidene som presenterer de forskjellige attraksjonene, aktivitetene og museene i London til å se mye finere ut. Forhåpentligvis vil disse endringene gjøre siden mer fargerik og gjøre den mer inspirerende for deg som besøkende.

I tillegg til disse endringene har vi også gjort noen endringer som gjør nettstedet raskere å laste. Til slutt håper vi at du som besøkende vil finne vår London Guide bedre, enklere å bruke og en nyttig ressurs når du ser etter informasjon om London online.

London Guide oppdatert

I stedet for bare å ha vanlige lenker til sidene om museene i London, har vi nå lagt til bilder og en kort tekst om museet. Som et resultat vil det være lettere for deg å finne ut om det er en side verdt å besøke.

Hvis du har ytterligere kommentarer, spørsmål eller noe annet på hjertet, skriv en kommentar nedenfor. Vi vil gjerne høre fra deg!

Ta en titt på vårt arrangement for julemarkedene i London.

Vi har nettopp laget et helt nytt arrangement om julemarkedene i London. Der kan du lese om de viktigste julemarkedene i London, og du kan også finne informasjon om datoene for julemarkedene. Høres ikke det fint ut?

De første julemarkedene i London åpner allerede 3. november, noe som betyr at julen kommer tidlig til London i år. Vil du vite mer?

Jul i London i 2022

Vi ønsker deg en fantastisk jul, og vi håper vi vil ha gleden av å ønske deg velkommen til London igjen i november og desember.

Siden du ikke kan se Les Miserables og The Phantom of the Opera i London på grunn av Coronavirus, se dem på Netflix i stedet!

Millioner av mennesker har måttet avlyse sine turer til London på grunn av Coronavirus. Mange av dem hadde kjøpt billetter til musikaler og andre arrangementer. Men i stedet for å gå opp og ned Oxford Street, sitter de hjemme isolert, i håp om at pandemien snart vil komme til en slutt. Men hvorfor ikke nyte deg selv når du ser Les Miserables og The Phantom of the Opera på Netflix?

Kanskje du er skeptisk! Vi skriver ikke om filmene basert på historiene. Nei, du kan faktisk se et opptak av to faktiske forestillinger av Les Miserables og The Phantom of the Opera på Netflix.

Phantom of the Opera er et opptak av en forestilling fra Royal Albert Hall, mens Les Miserables-musikalen er en innspilling av 25-årsjubileumsutgaven som ble spilt inn i O2 Arena i London i 2010.

Begge er helt fantastiske, og du vil ha en fantastisk tid å se dem. Musikken er utrolig, og hvis du planlegger å holde musikalen i bakgrunnen, vil du ikke være i stand til å gjøre det. Sangerne er så talentfulle, at du alltid vil prøve å se på skjermen for å finne ut hva som skjer og for å se hvem personen med en så fantastisk stemme er.

musikaler på netflix

Liker du lyden av å se Les Miserables og The Phantom of the Opera på Netflix? Klikk på linken for å finne ut mer om hvordan det kan gjøres.

Vil du lese for å lese flere artikler i fremtiden som omhandler Netflix-emner. Kontroller følgende side: https://steemit.com/@thevpnboss