Klar for en ny sesong med Premier League fotball

Det er bare tre dager igjen til avspark for en ny sesong med Premier League. Det er jo morsomt å tenke på at mange av turistene som kommer til London faktisk ikke kommer til byen på grunn av severdighetene, men på grunn av fotball. Det er nemlig millioner av fotball turister som legger turen til London i året, men det er vel ikke til å utelukke at mange ekstra også vil reise til Manchester denne sesongen.

Med tre dager igjen til avspark står nervene i høyspenn og mange og enhver gleder seg til å se hvordan Chelsea vil fungere under Conte sin ledelse, hvordan West Ham vil gjøre det på den Olympiske stadion, om Tottenham kan fortsette suksessen fra i fjor og selvfølgelig om Pep Guardiola kan få Manchester City tilbake på tronen, eller om Jose Mourinho kan gi de røde djevlene tilbake sin storhet i samarbeid med Pogba og Zlatan?

Det er mange spørsmål, men det er også det som gjør at vi gleder oss sånn til starten. Allerede først helgen blir det mye spennende Premier League fotball og på søndag er det klart for kamp mellom Arsenal og Liverpool på Emirates stadion i London. Dagen derpå reiser London klubben West Ham den korte veien til Stamford Bridge for å gjeste Chelsea, så det blir en storkamp i Premier League også på mandag.

Om du vil se på Premier League fotball online er det flere måter å gjøre det på. Du kan lese om den billigste måten å gjøre det på i denne artikkelen (norsk), eller om du vil finne flere måter kan du lese denne artikkelen på watch-sports.org.

Gå ikke glipp av severdighetene i London

Selvom det er mye spennende fotball å få med seg i England må du selvfølgelig ikke gå glipp av alle severdigheter i London. Byen har tross alt noen av de mest kjente landemerker i verden, de er kjente for sin fish and chips og det er selvfølgelig viktig at du også får høre «mind the gap» mens du er i byen.

Vi ønsker deg en god reise og håper du finner all infoen du er på jakt etter her i vår London Guide.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *