Egypt under vann – Thonis Heracleion og Canopus

Er du interessert i gamle Egypt og liker spennende utstillinger? Da må du få med deg utstillingen om Thonis Heracleion og Canopus i British Museum.

Denne utstillingen vil åpne den 19 mai og vil være tilgjengelig helt fram til den 27 november. På utstillingen kan du bli kjent med de to svært viktige byene Thonis Heraclein og Canopus fra den egyptiske historien. Det som gjør disse byene spesielle er at de har vært gjemt under vann gjennom årtusener, men nå takket være moderne teknologi har de blitt oppdaget og på denne utstillingen om Egypt under vann som omhandler Thonis Heracleion og Canopus kan du se mange av funnene og bli mye bedre kjent med disse byene. Dette er bare noe av det som skjer i London, men helt klart en av de mest spennende utstillingene i London i 2016. Er du i byen og er litt interessert i Egypt og i historie er dette et høydepunkt. Vil du heller lese om andre programmer i London er det bare å lese rundt videre i vår London Guide.

Egypt under vann

Egypt under vann

British Museum
19 mai – 27 november

Vi håper du vil storkose deg i London, men om du ønsker å besøke en annen by i Europa med fantastiske severdigheter og museer er Paris en by du bør innom. Der finner du også det populære Louvre museet der du kan se noen av verdens mest kjente malerier og en by man bare må innom minst en gang i livet. Er du derimot litt mer interessert i London for øyeblikket finner du mer informasjon om hva som skjer i London her i vår norske London Guide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *