Fotball høydepunkter i London i september 2016

Premier League er godt i gang og det er spennende allerede. Septemer kommer til å gi en fantastisk fortsettelse, og her finner du noen av høydepunktene blant alle fotballkampene som vil bli spilt i London i september i 2016.

Det er mange fotballklubber som hører hjemme i London, og de tre mest kjente er jo helt klart Chelsea, Tottenham og Arsenal. I tillegg er West Ham i ferd med å bli en større og viktigere klubb, og spesielt nå som de spiller på Olympia stadion begynner de å bli seriøse. Men, de sliter nok fortsatt litt i skyggen av Chelsea, Tottenham og Arsenal. Her har vi satt sammen en liten liste over de viktigste fotballkampene som blir spilt i London i september, med blanding av både Champions League og Premier League kamper.

  • Hvis du vil prøve å kjøpe billetter til noen av disse kampene kan du gjøre det hos Viagogo.

Den største av alle kampene (som ikke spilles i London)

Manchester United – Manchester City, 10 september

Det er umulig å snakke om fotball i England uten å nevne kampen som spiller i Manchester på Old Trafford den 10 september. Dessverre er det ikke en London kamp, men den er jo et høydepunkt uten like når Jose Mourinho og Manchester United tar i mot Pep Guardiola og Manchester City. Begge lagene står med 9 poeng etter tre kamper og det kommer til å bli intenst og spennende når de vandrer ut på gressmatta denne dagen. Det er kanskje den mest profilerte av alle Premier League kamper i 2016-2017, og det kommer til å samles millioner av folk verden rundt for å se på denne kampen. For mer info om hvordan du ser Premier League på nettet kan du lese denne artikkelen hos IP Guiden. Befinner du deg i England kan du se kampen på enten Sky Sports eller BT Sport.

Fotball høydepunkter i London i september 2016
Fotball høydepunkter i London i september 2016
Euro 2016: Francia-Irlanda link diretta» (CC BY 2.0) by NazionaleCalcio

Tottenham – Monaco, 14 september

Det har vært en stund siden Tottenham var med i den gjeveste klubbturneringen i Europa, men nå er de der og deres åpningskamp blir spilt mot Monaco den 14 september på White Hart Lane. Det blir ingen lett kamp, spesielt ikke når man vet det at Monaco nylig slo PSG i Ligue 1, noe de også var i stand til å gjøre i forrige sesong.  Det er nok allikevel sånn at Harry Kane og Christian Eriksen og deres lag Tottenham regnes som favoritter før kampen. Om du har lyst til å se Tottenham i deres Mesterliga deby denne sesongen er det bare å legge turen innom White Hart Lane den 14 september.

Chelsea – Liverpool, 16 september

Det kommer til å bli en het atmosfære når Conte og hans Chelsea tar i mot Jurgen Klopp og Liverpool på Stamford Bridge den 16 september. Chelsea har hatt en forrykende start på sesongen (det totalt motsatte av hva de hadde i fjor), mens Liverpool sliter med rusk i maskineriet. De har ofte spilt bra fotball som da de spilte 1-1 mot Tottenham på White Hart Lane tidlig i sesongen, men de har problemer med å score mål og da blir det vanskelig å vinne fotballkamper. Om det var vanskelig å slå Tottenham blir det nok enda vanskeligere å slå Chelsea på Stamford Bridge? Dette er en godbit av en kamp!

Arsenal – Chelsea, 24 september

Om Chelsea mot Liverpool den 16 september er en godbit, er nok Arsenal mot Chelsea en enda større godbit, i allefall hvis du vil være vitne til et ekte London derby. Her kommer de to London klubbene til å gå i tåtene på hverandre, og spørsmål er om Arsene Wenger og Arsenal kan komme vinnende ut av kampen? Arsenal har nylig styrket troppen sin med flere nye spillere, men spørsmålet er om Arsene Wenger er rette man for jobben? Han sitter trygt, men mange mener han burde blitt byttet ut med en ny trener som kunne komme med litt friskt blod inn i klubben. Men, om de slår Chelsea her vil nok fansen glemme at Arsene Wenger har styrt skuta i 20 år og smile godt i stedet!

Arsenal – Basel, 28 september

Dette høres kanskje ut som en lett kamp for Arsenal, men Basel er uten tvil det beste laget i Sveits og et lag som kan skape trøbbel for de fleste. I fjor hadde Arsenal trøbbel mot Dinamo Zagreb og Olympiakos, og sannheten er nok at Basel er minst like gode som disse lagene. Kampen blir spilt på Emirates Stadium den 28 september, og om du skulle ønske å se kampen kan du gjøre det på stadion, eller på Fox Soccer 2 Go i USA som viser alle Champions League kamper online, eller på SRF i Sveits.

Dette er altså de store høydepunktene for fotball fans i London i September. Om du har tid og mulighet bør du selvfølgelig ta en tur med London Eye, spise litt fish&chips og kanskje besøke en Gordon Ramsay restaurant mens du er i byen. Vi ønsker deg en god reise og håper du kommer til å kose deg med fest-fotball og mye moro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *