Hvordan kan jeg se Norge – Ungarn kampene i England?

Norge mot Ungarn online

Norge mot Ungarn onlineJeg bor i London og ønsker å se på kampene mellom Norge og Ungarn online, i håp om at Norge klarer å ta seg til fotball EM. Hvordan kan jeg gjøre det, for jeg kan vel ikke se norsk TV i England?

Det stemmer at man i utgangspunktet ikke kan se norsk TV i England eller i andre nasjoner på grunn av såkalte regionssperrer, men det finnes måter å ordne det på, så om du ønsker å se på kampene mellom Norge og Ungarn på Max i Norge kan du lese mer om hvordan du gjøre det på norsktviutlandet.no.

Men, det finnes også andre metoder, og det er godt mulig at kampene mellom Norge og Ungarn vil bli vist på Sky Sports i England og i så tilfelle er det jo enkelt, for du trenger bare et sky abonnement, eventuelt kan du også se det da på NOW TV som er online området til Sky Sports.

Dette er altså to forskjellige måter til hvordan du kan se kampene mellom Norge og Ungarn i England og i London. Du kan selvfølgelig også gå ut på noen pubber og er du heldig viser de kampen, men det tørr vi ikke garantere!

Om du ellers ønsker informasjon om kampen mellom Norge og Ungarn, kan du lese denne artikkelen som handler om hvor store sjanser Norge har mot Ungarn, eventuelt hvor stor sjanse Ungarn har til å slå Norge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *