Hvor kan jeg drikke Organo Gold kaffe og te i London?

Jeg har lest mye om at det skal være sunnt å drikke kaffe og te med Lucidum Ganoderma, en spesiell sopp. Organo Gold produserer sånn kaffe og te, og jeg lurte på om det finnes noen kaffehus eller tebarer i London der jeg kan drikke disse produktene?

Organo Gold i LondonTakk for spørsmålet. Vi kan legge til at dette er et spørsmål på en engelske siden som vi bare oversetter til norsk, i tilfelle noen skulle ha interesse for temaet!

Så langt vi vet (vi vet ikke alt da) er det ingen kafeer og lignende som har Organo Gold produkter i London. Om du har lyst til å drikke fair trade kaffe og lignende så kan du jo besøke Starbucks og andre lignende steder, men selve produktene til Organo Gold kan du ikke få tak i når du besøker London så langt vi det! Det kan være at vi tar feil, men vi har i allefall ikke funnet noen slike steder eller fått med oss nyheter som sånne steder.

Derfor er nok løsningen at du rett og slett bare bestiller til deg selv hjem der du befinner deg, og så drikker du det hjemme, eventuelt kan du jo bestille hjem og ta med deg til London og bruke enten tefilteret eller kaffeposen og blande den med varmt vann, og så har du muligheten til å nyte Organo Gold produkter, også i London!

Om du har lyst til å få tak i disse produktene så billig som mulig anbefaler vi at du leser denne artikkelen eller denne artikkelen, der du finner informasjon om hvordan du får tak i disse på så billig som mulig måte.

Har du ellers noen kommentarer eller tanker rundt dette er det bare å skrive en kommentar! Ellers er det bare å ha en trivelig reise til London!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *