Julemarked i London i 2015

Julemarked i London i 2015Jula nærmer seg og det gjør også sesongen for julemarkeder. Og, i London er det mange steder med julestemning og markeder i forskjellige størrelser som du helt sikkert vil ha glede av hvis du kommer til byen!

På disse julemarkedene finner du selvfølgelig nødvendige og unødvendige ting som skjerf, hatter, vanter, leker laget av tre og varm vin. Noen av de mest kjente markedene i London er blant annet «Angel Christmas Fair» som blir arrangert den 5 og 6 desember i London. Her er det over 50 artister som har sine verker klare! Duke of York Square og i området rundt der, spesielt ved Kings Road, finner man også et marked som er åpent fra 7 desember. På Tate Modern museet vil det være marked fra 20 november og fram til 23 desember.

Men, det mest kjente av alle markeder i London og med en fantastisk flott skøytebane er markedet i Hyde Park som kalles for Winter Wonderland og dette er åpent fra 20 november og helt fram til 3 januar. Her er det mye å kjøpe og mange aktiviteter som egner seg for store og små!

Da er det bare å ønske deg god tur til London og en riktig god jul!

Ps: Hvis du først er i London og trenger en julegave kan du også vurdere å kjøpe den grisebillige nye Fire tabletten fra Amazon. Sørg for å få den levert til hotellet der du bor i London og så slipper du alt av frakt og lignende, og vips har du en superbillig julegave klar til en kjempegod pris!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *