Hvor mye koster et Netflix-abonnement i Storbritannia?

Kan jeg kjøpe et Netflix-abonnement i Storbritannia? Hvor mye koster det? Vil jeg kunne se innholdet på Netflix i Storbritannia over hele verden hvis jeg kjøper et abonnement i Storbritannia?

Det er mye forvirring når det gjelder Netflix, og når det gjelder hvordan den mest populære av alle streaming portaler fungerer. Folk i Storbritannia elsker å handle på Amazon.com, og mange har et Amazon Prime-abonnement for å få raskere og billigere frakt. Samtidig får man tilgang til mange filmer og Amazon TV-serier med et slikt abonnement. Men hvis du reiser til USA, kan du ikke bruke Amazon Prime-abonnementet ditt i Storbritannia der.

Så det er derfor mange tror at de må kjøpe et nytt Netflix-abonnement for å se Netflix mens de er i Storbritannia. Det er feil!

For å se Netflix trenger du bare et Netflix-abonnement. For å omformulere det … Netflix-abonnementet ditt er globalt. Du kan bruke Netflix-abonnementet over hele verden. Det spiller ingen rolle hvor det ble registrert, det eneste som betyr noe er at du faktisk har en Netflix-konto.

Men hvordan påvirker det måten du bruker Netflix på? Vel, nå er det på tide å svare på spørsmålet om hvorvidt du vil være i stand til å se britisk Netflix over hele verden hvis du kjøper et Netflix-abonnement i Storbritannia!

Kan jeg se britisk Netflix over hele verden hvis jeg registrerer en Netflix-konto i Storbritannia?

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en Netflix-konto mens du er i Storbritannia, vil du selvfølgelig kunne strømme innholdet på britisk Netflix mens du er i Storbritannia. Faktisk, hvis du reiser til et annet EU-land, vil du fortsatt se innholdet som er tilgjengelig på Netflix i Storbritannia. Dette skyldes strømmeforskriftene som ble implementert av EU i 2018, som sier at du alltid får se på Netflix-innholdet i den hjemlige nasjon når du reiser innen EU. Det er nettopp derfor at nordmenn som reiser innenfor EU alltid ser det norske Netflix innholdet, ettersom de tar med seg sitt hjemlige innhold når man reiser innenfor EU.

Men i det øyeblikket du forlater EU, vil du ikke lenger se innholdet på britisk Netflix, men i stedet vil du se innholdet som er tilgjengelig på Netflix i det landet du er i. Hvis du reiser til Egypt, vil du se innholdet som er tilgjengelig på Netflix i Egypt. Skulle du reise til Australia vil du se innholdet på australsk Netflix.

Resultatet er at en Netflix-konto registrert i Storbritannia ikke er noen garanti for at du alltid vil se innholdet som er tilgjengelig på Netflix i Storbritannia.

Hvis du vil ha en garanti for at du vil kunne få tilgang til innholdet på Netflix i Storbritannia utenfor EU, må du bruke en VPN som fungerer med Netflix i Storbritannia.

Hva er prisen på et Netflix-abonnement i Storbritannia?

Ifølge et nytt studie og en Netflix pris sammenligning, er prisen på et Netflix-abonnement i Storbritannia ganske likt prisene du finner i de fleste andre vestlige land. Faktisk er det billigere enn i mange sentraleuropeiske land som Tyskland, Italia, Spania og Frankrike. Men sammenlignet med søramerikanske land som Brasil og Argentina, er det ganske dyrt.

What is the price of Netflix in the UK?
Prisen på et Netflix-abonnement i Storbritannia

Som du kan se på bildet ovenfor, er prisene som følger:

  • Den grunnleggende pakken for Netflix: 6,90 GBP – 79,00 USD
  • Netflix Standard pakke: 9,99 GBP – 12,90 USD
  • Netflix Premium-pakke: 12,90 GBP – 15,72 USD

USD-prisene er basert på kurser a 9 mars i 2020.

Basic-pakken inneholder 1 skjerm, mens Standard-pakken inkluderer HD-strømming og 2 skjermer. Premium-pakken inkluderer 4 skjermer og strømming med UltraHD-kvalitet.

Hvis du bor i et land der Netflix er billigere enn i Storbritannia, kan du kjøpe et abonnement i hjemlandet ditt og bruke en VPN for å få tilgang til britisk Netflix-innhold i stedet. Det er ofte enklere og bruk av VPN kan være et nødvendig skritt du må ta uansett.

Jeg håper denne korte artikkelen vil svare på spørsmålet ditt! Skulle du ha noe mer på hjertet ditt, skriv en kommentar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *