Det fattige juletreet på Trafalgar Square i 2019

Norge har en flott tradisjon av å gi byen London nasjonens mest kjente juletre hvert eneste år. I år har det samme skjedd igjen og julegrana fra Norge ble tent på Trafalgar Square den 5 desember i 2019. Men, i forkant og i etterkant har julegrana fått litt mer oppmerksomhet enn vanlig.

I 2016 fikk julegrana fra Norge en del kommentarer, og mange mente at den så ut som en agurk. Men, om julegrana i 2016 så ut som en agurk, er nok tilstanden enda værre synes mange i 2019. Kanskje årets julegran vil få status litt ala Spelacchio i Roma?

Ser man julegrana på bilde slik man kan gjøre nedenfor, ser kanskje ikke grana så dum ut. Men, om du ser mer nøyaktig kan du se at selve grana faktisk er ganske fattigslig, og det virker som om både grener og barnåler har blitt borte under transporten mellom Norge og England.

Men, du ser først dette på ordentlig i det du ser på bildet nedenfor. Her ser man nemlig virkelig at treet er ganske fattigslig og at det ser litt utkjørt ut.

Uansett, de aller fleste er kjempeglade for det norske juletreet, og folk skriver både på Twitter og andre steder at de er veldig glade i treet og at det er ett av de fineste i hele England.

Om du legger turen til London før jul må du definitivt legge turen til Trafalgar square for å se på juletreet. Det er mange andre flotte julemarkeder i London også som du selvfølgelig bør sjekke ut.

God reise og ha en riktig god jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *