Siden du ikke kan se Les Miserables og The Phantom of the Opera i London på grunn av Coronavirus, se dem på Netflix i stedet!

Millioner av mennesker har måttet avlyse sine turer til London på grunn av Coronavirus. Mange av dem hadde kjøpt billetter til musikaler og andre arrangementer. Men i stedet for å gå opp og ned Oxford Street, sitter de hjemme isolert, i håp om at pandemien snart vil komme til en slutt. Men hvorfor ikke nyte deg selv når du ser Les Miserables og The Phantom of the Opera på Netflix?

Kanskje du er skeptisk! Vi skriver ikke om filmene basert på historiene. Nei, du kan faktisk se et opptak av to faktiske forestillinger av Les Miserables og The Phantom of the Opera på Netflix.

Phantom of the Opera er et opptak av en forestilling fra Royal Albert Hall, mens Les Miserables-musikalen er en innspilling av 25-årsjubileumsutgaven som ble spilt inn i O2 Arena i London i 2010.

Begge er helt fantastiske, og du vil ha en fantastisk tid å se dem. Musikken er utrolig, og hvis du planlegger å holde musikalen i bakgrunnen, vil du ikke være i stand til å gjøre det. Sangerne er så talentfulle, at du alltid vil prøve å se på skjermen for å finne ut hva som skjer og for å se hvem personen med en så fantastisk stemme er.

musikaler på netflix

Liker du lyden av å se Les Miserables og The Phantom of the Opera på Netflix? Klikk på linken for å finne ut mer om hvordan det kan gjøres.

Vil du lese for å lese flere artikler i fremtiden som omhandler Netflix-emner. Kontroller følgende side: https://steemit.com/@thevpnboss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *