Hvor kan jeg se norske øvelser under sommer OL på pub i London?

Skal til London siste helga av OL, men har ikke fått billetter til noen arrangementer. Lurte på om dere visste om et sted/en pub som viser de norske øvelse på storskjerm (spyd og evnt. håndballfinale lørdag) og hvor det samles en del nordmenn?

Det finnes flere sportspubber i London som har godt over 100 skjermer innendørs, og hvis dere besøker noen av disse er det godt mulig at noen av de vil vise øvelsene der nordmenn er involvert. Det som kanskje er enda sikrere er å ta en tur innom Nordic. Det er en pub som sier om seg selv at det er en skandinavisk bar og nå under OL hevder de å vise alle viktige øyeblikk fra OL som involverer skandinaviske utøvere. Nordic ligger ikke så langt fra Tottenham Court Road, og adressen til stedet er: 25 Newman Street, London, W1T 1PN

Hvis dere ønsker å besøke et annet sted kan dere eventuelt se på http://www.sportspubs.co.uk/ . Der kan dere finne sportspubber basert på hvor dere holder til i London, slik at dere ikke nødvendigvis trenger å reise hele byen rundt for å finne stedet dere er på jakt etter.

Om noen andre har innspill og tips er det bare å skrive en kommentar!

Still ditt London spørsmål!

Ps. en annen mulighet er å se NRK online fra utlandet. Les mer om hvordan du kan se NRK fra utlandet i Oslo guiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *