Når starter årets julemarkeder i London? Dato?

Tusen takk for spørsmålet! Er det noen vi har problemer med å forstå er det hvorfor arrangører alltid drøyer så lenge med å slippe datoene for de forskjellige julemarkedene rundt omkring. London har flere av disse, men for de aller fleste julemarkeder i London er datoene enda ikke sluppet.

Det tradisjonelle markedet ved Southbank centre, som kanskje ligner mest på de vanlige julemarkedene man finner rundtom i Europa åpner den 16 november og varer fram til den 23 desember.

Harrodds er jo også kjent (Harrods, 87–135 Brompton Road, Knightsbridge) og her finners det allerede en god del julestemning, men fra 3 november til 24 december har de såkalt Harrods Christmas Grotto og fra 26 november til 24 desember har de Harrodds Christmas World. Kan være interessant å få med seg.

Fra 16 november til 6 januar kan du også få med deg en flott utendørs skøytebank ved Somerset House, og fra 17 november til 6 januar kan man oppleve noe lignende ved Tower of London. I dyreparken (London Zoo) kan man møte julenissen og hans reinsdyr fra 17 november og fram til 24 desember, så det kan jo også være passende, i allefall hvis man kommer med små barn.

Håper svarene hjelper litt i allefall!

Still ditt London spørsmål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *