Vår i London

Nå er våren på plass i London, og turistene begynner sakte men sikkert å fylle opp Oxford Street. De har jo strengt tatt vært tilstede gjennom hele vinteren også, men så fort solen titter fram, blir det straks mer folksomt rundt i gatene i London. Og våren er jo en deilig tid å besøke London på. For fotballinteresserte er Premier League i ferd med å avsluttes, så det er mulig å få med seg noen spennende kamper for de ballinteresserte i London nå. Om du derimot synes fotball handler om 22 galninger som løper etter en liten ball på en stor bane, med en svartkledd mann midt i klynga som av og til blåser i fløyta, og du egentlig ikke skjønner hvorfor de ikke deler ut 22 baller i stedet, en til hver, så kan det være at det finnes andre aktiviteter som passer deg bedre.

Er du en sånn som elsker museer, er det en hel haug med spennende London museer, og mange av de har spennende temporære utstillinger, samt store permanente utstillinger, så her bør du enkelt klare å bruke mange, mange timer og dager. Du kan lese mer om de forskjellige museene i London her.

Er du derimot mer interessert i kultur som også gir lyd fra seg, kan det være interessant å sjekke ut konsertene i London for øyeblikket. I April kommer blant annet Il Divo til byen, så det kan jo være interessant. Hvis du liker musikk, men kanskje ikke den typiske konserten, men en slik forestilling der de synger på scene, har skuespill og mye moro, er kanskje en av de mange musikalene i London greia for deg. Her kan du bli kjent med Michael Jackson i Thriller, synge med i Mamma Mia, eller nyte vakker musikk i Operafantomet eller Les Miserables. Mer informasjon om musikalene på vår musikal side.

For en romantisk kveld kan det være trivelig med en kveld langs Themsen, eller kanskje bo i Marriott hotellet rett ved elven. På kvelden kan du jo også ta en båttur på Themsen, som kan være en skikkelig romantisk perle!

Som du skjønner en London en fantastisk by, og med våren i luften blir det bare enda bedre!

Posted in Ukategorisert Tagged

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *