Hurra for Arsenal og Chelsea!

Det var stor spenning blant fotballfans i London i går før kampene mellom Chelsea og Porto og Olympiacos og Arsenal. Byen stod nemlig i fare for å måtte gå 2016 i møte med visshet om at ingen London lag kvalifiserte seg for videre Champions League spill, men da kvelden var omme ble nervene forvandlet til stor glede!

Chelsea and ArsenalFor Arsenal trengte nemlig å vinne med minst to mål borte mot Olympiacos for å komme seg til sluttspillet i Champions League, mens Chelsea på sin side måtte unngå å tape på hjemmebane mot Porto. Ingen av disse oppgavene er for enkle, spesielt ikke for et Chelsea som tapte sin siste hjemmekamp på Stamford Bridge mot Bournemouth med en Joshua King som ikke tegnet seg på scoringslisten (det er jo ikke så uvanlig).

Summen av dette var at London hadde nerver i høyspenn i går, men heldigvis var det sånn at da dommerne blåste av kampene til Chelsea og Arsenal kunne man glede seg stort, for begge London lagene hadde kvalifisert seg til sluttspillet i Champions League.

Sett med engelske øyne betyr det at 3 av 4 engelske lag faktisk kvalifiserte seg for sluttspillet, noe som egentlig ikke er så aller værst.

I kveld skal både Liverpool og Tottenham spille sine siste kamper i Europa liga gruppespillet, men allerede før kampstart vet begge lag at de vil kvalifisere seg for sluttspillet, men det er jo ikke det samme om de kommer på første eller andre plass i gruppene sine, så når Tottenham spiller hjemme mot AS Monaco i kveld håper vi Harry Kane slår på stortromma og scorer mange mål og gir Tottenham en fortjent gruppeseier i sin gruppe.

Som du skjønner handler ikke London bare om julemarkeder i disse dager, men i hovedstaden er det alltid mange spennende fotballkamper som blir spilt i tillegg. Om du liker Premier League fotball og vil vite mer om hvordan du kan se Premier League kamper online kan du trykke på lenken, og om du er i ferd med å gjøre deg klar for EM i 2016 og tror England har en sjanse til å vinne der, kan du lese mer om EM på euro2016.one.

Glem for all del ikke at vi også har skrevet litt om Premier League klubber i London her i Londonguiden vår, samt at du også finner informasjon om alt mulig annet av spennende aktiviteter og severdigheter i London her på våre nettsider!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *