Kos deg med London mens du ser Minions

Minions in LondonMinions er en litt spesiell film om de små gule skapningene som egentlig bare var bikarakterer i filmen Grusomme Meg, men som av en eller annen grunn har blitt så populære at de i 2015 fikk sin egen film som handler om hvordan de endte opp i tjeneste for mannen Gru.

Grunnen til at vi skriver om denne filmen her i London guiden er at det alltid er hyggelig å se klipp fra London i forskjellige filmer, og selvom Minions bare er en tegnefilm, eller kanskje animert film, er det allikevel hyggelig å se at London er med og at man kan se kjente og kjære steder som Tower of London, Parlamentet, Big Bang og Westminster Abbey i denne filmen!

Har du lyst altså til å se på en film med barna og kanskje le litt, samtidig som du ser klipp fra kanskje verdens fineste by med noen av de beste fotballlaga i verden, kan Minions være løsningen i kveld. Du kan se filmen online på Amazon.co.uk eller på Amazon.com, men om barna ikke kan engelsk er det nok bedre å kjøpe den på DVD i en norsk butikk. Men, om du ikke har noe i mot å se filmen på engelsk kan du bare trykke på lenkene ovenfor for å se på. Om du trenger mer informasjon om hvordan du ser Amazon filmer online fra Norge er dette artikkelen du bør lese!

Da ønsker vi alle et godt nyttår og ha en flott dag videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *