BBC viser vinter OL i England

London in February

Visste du at BBC er kanalen med rettigheter til å vise vinter OL i England? Men, det betyr ikke at du kan se alt mulig der, for interessen for vinter OL er mildt sagt laber i England.

I USA er det NBC som viser vinter OL, og der er det stor interesse for begivenheten. De har med drøssevis av deltagere, og de er alltid en av de nasjonene med flest gullmedaljer når olympiaden er over. Det er ikke slik det er med England. De sliter med å vinne noe særlig med gull, og dermed er det også laber interesse for vinter OL i England generellt. Det gjør videre at BBC ikke viser alt som skjer live på TV, men på deres interettside vil du høyst sannsynlig kunne se livesendinger fra det meste av det som skjer.

London i Februar
London er vakkert i februar også!

Det faktum at vinter OL blir arrangert i Sør-Korea, som betyr en annen tidssone, som igjen betyr at mye kommer til å skje mens folk i England sover, eller nettopp har stått opp og drikker morgenkaffen, hjelper heller ikke mye på saken.

Har du allikevel lyst til å se på vinter OL på BBC online kan du lese mer om hvordan du ser på BBC på nettet i denne artikkelen. Vil du bare finne reinspikka informasjon om hvordan du ser på vinter OL på nettet, sjekk denne artikkelen i stedet.

Hva slags vær kan du forvente deg i London i februar?

I skrivende stund er det snøstormer og snøkaos rundt i flere byer i Norge, og trikken i Oslo stopper ikke på de forskjellige trikkestoppene (leste vi nettopp i en artikkel på Aftenposten.no). Det snør også i mange andre byer rundt i Europa, men samtidig er det pluss syv varmegrader i London og ingen snø. Det kan være litt duskevær, men snø er det svært lite med i London. Du trenger derfor ikke bekymre deg mye for snø hvis du kommer til London i februar, men duskevær bør du være forberedt på.

Hvorfor ikke lese litt om utstillinger i London, og om det skulle bli litt surt eller regne, gå en tur til British Museum, National Gallery eller kanskje Tate Modern for å se på vakre bilder, lære og suge til deg informasjon?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *