Kom til London for å se Alexander Sørloth

Alexander Sorloth i Crystal Palace

Nordmenn har nå fått enda en grunn til å besøke London. Det er ikke for å se på Tottenham, Chelsea eller Arsenal, men for å besøke Selhurst Park der Alexander Sørloth heretter spiller sine kamper for Crystal Palace.

Det er alltid gøy med nordmenn som spiller i Premier League, og etter sin overgang til Crystal Palace er Alexander Sørloth blitt den nest dyreste norske fotballspilleren gjennom tidene. Den dyreste var Tore Andre Flo som i sin tid forlot Chelsea for å spille fotball i Glasgow Rangers i stedet.

Alexander Sorloth i Crystal Palace

Fra før er Joshua King kanskje den største norske stjernen i Premier League. Han hadde en herlig sesong som spiss i Bournemouth i fjor, men i 2017-18 sesongen har han slitt med å finne nettmaskene. Men, hvis noen husker tilbake, var det under vårsesongen av Joshua King virkelig slo til, så kanskje han kommer tilbake for fullt nå under vårsesongen?

Uansett, nå trenger vi ikke lenger bare å håpe på at Joshua King skal slå til i Premier League, for nå kan vi heie på Alexander Sørloth også. Han satt på benken under sin første kamp for Crystal Palace (en dag etter at overgangen var fullført), men forhåpentligvis vil Roy Hodgson finne plass til det norske fyrtårnet i troppen i nærmeste framtid.

Spennende Crystal Palace kamper i framtiden

Men, når skal du komme til London for å se Crystal Palace og forhåpentligvis Alexander Sørloth spille? Har du lyst til å få med deg en fantastisk kamp er 26 februar en herlig dato. Da blir det nemlig London derby mellom Crystal Palace og Tottenham, så det er noe mange fotballgale nordmenn gjerne vil få med seg. Laget skal siden spille mot Manchester United den 5 mars (på Old Trafford), mens det igjen er klart for London derby den 10 mars… da skal Crystal Palace spille på hjemmebane mot Chelsea. På den siste dagen i mars skal Crystal Palace spille på hjemmebane mot Liverpool, så det er mange godbiter på gang.

Det er viktig for Crystal Palace å plukke poeng i disse kampene, for de ligger definitivt i faresonen blant lag som kan rykke ned til Championship hvis de ikke drar med seg en del fra de resterende Premier League kampene denne sesongen.

Vi heier selvfølgelig på Crystal Palace, og ikke minst på Alexander Sørloth!

I påvente av spennende Crystal Palace kamper med Sørloth på laget, kan du kanskje se på spennende sendinger fra vinter OL i stedet? Du kan følge de norske utøverne også i England. Les mer om hvordan du gjør det her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *