Julemarkeder i London i 2017

View from Christmas market in London

Har du hørt om det fantastisk Winter Wonderland markedet i Hyde Park? Eller kanskje noen har fortalt deg om Southbank Centre Winter Festival? Her kan du finne datoene for de mest kjente julemarkedene i London i 2017.

Det mest kjente av alle julemarkeder i London er det såkalte Winter Wonderland i Hyde Park. Her kan du gå på skøyter, spise og drikke, og selvfølgelig kjøpe med deg souvenirer og julegaver hjem. Dette markedet åpner relativt tidlig i 2017, noe som betyr at du kan besøke det allerede fra den 17 november. Det er ikke mange markeder i Europa som åpner så tidlig, men unntak av julemarkedet i Budapest som åpner allerede den 10 november.

Eventyrlandet i Hyde Park vil være åpent fram til den 1 januar og vil ha åpent hver dag i denne perioden med unntak av 25 desember. Det er gratis å besøke området, men man må betale for det meste av aktiviteter og moro som foregår i selve området.

Julemarkeder i London i 2017
Nyt denne utsikten når du besøker julemarkedet mellom Tower Bridge og London Bridge – Av melis / Shutterstock

Det nest mest populære julemarkedet i London heter Southbank Centre Winter Festival. På dette markedet finner man svært mange muligheter til å kjøpe med seg ting hjem, og det er også mange programmer som foregår på scenen. Dette hjelper alle besøkende å komme i julestemning. Høres det fristende ut? Julemarkedet åpner den 1 desember i 2017 og vil holde åpent fram til den 2 januar.

I området mellom Tower Bridge og London Bridge finner du julemarkedet som de ofte kaller Christmas by the river. I området mellom broene, mest fokusert rundt og ved Hay’s Galleria, finner du rundt 50 boder med diverse stæsj, og du kan samtidig nyte fantastisk utsikt mot Tower Bridge og Tower of London. Dette markedet åpner den 30 november og vil være åpent fram til 3 januar i 2018.

Julemarkedet ved Kew Gardens kommer til å være åpent fra 22 november til den 1 januar.  Merk at dette markedet er annerledes enn de andre, så det krever inngangsbillett og det er kun åpent noen timer om dagen.

Flere julemarkeder i London

Du kan lese mer om andre julemarkeder i London her (generell informasjon). Vi skal forsøke å oppdatere denne artikkelen med mer informasjon når vi vet mer om julemarkedene i Kew Gardens, julemarkedet ved Tate Modern og andre vi kommer over. Har du mer informasjon enn vi har må du gjerne dele den ved å skrive en kommentar nedenfor.

God reise til London og ha en riktig god jul!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *