Utstilling om kriminalitet og uløste saker

Utstilling om kriminalitet og uløste sakerOm du er interessert i kriminalitet og uløste saker er dette en utstilling i Museum of London som du bør vurdere å få med deg. Her vil du se ting på utlån fra Politiets kriminalitetsmuseum og fra oktober 2015 til april 2016 kan du se hva for noe spennende som du kan bli bedre kjent med.

Museet for kriminalitet som hører til politiet har eksistert siden 1875, men det har kun vært tilgjengelig for politiolk og andre spesielle personer. Nå er det derimot første gang at mannen i gata har mulighet til å få med seg dette, og her kan du bli kjent med noen av de største og uløste sakene i England gjennom historien. Blant det man blir bedre kjent med er Dr Crippen og historien til Kray tvillingene. Man kan også få høre historiene til politifolk, til sivile og til overlevende og de ønsker også å fortelle litt om hva slags effekt kriminalitet og kriminelle har på vårt samfunn.

Utstillingen om kriminalitet får du med deg i Museum of London fra 9 oktober i 2015 og fram til 10 april i 2016. Gå ikke glipp av denne utstillingen som det koster 12,50 Pund å besøke, bortsett fra på onsdager da prisen kun er 10 Pund.

Museum of London
150 London Wall, London EC2Y 5HN

For mer informasjon om andre utstillinger i London er det bare å besøke denne siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *