Fine våraktiviteter i London

Våren er rett rundt hjørnet, noe som betyr at det er enda flere ting å gjøre i London. Etter hvert som været blir varmere vil det være flere muligheter for utendørsprogrammer. Så i denne artikkelen vil vi liste opp noen av de beste utendørsaktivitetene du kan være en del av under et besøk i London.

Besøk Paris

Besøk Paris om våren fra London

Den første fra listen vår er Paris Rail Day Trip fra London. Hva kan være bedre enn å tilbringe en dag i Paris i løpet av ferien i London? Ta et Eurostar-tog fra London til Paris og oppdag Paris din egen eller med en turistguide. Hvis du velger en guidet tur, inkluderer det besøket av 2. etasje i Eiffeltårnet, et elvecruise i Seinen, og du kan også utforske Notre Dame.

– Mer informasjon her

Sightseeingtur

London Sightseeing

Den andre utendørsaktiviteten vi vil anbefale er The Original London Sightseeing Tour som gir deg muligheten til å se byen som du aldri har sett den før. Oppdag de beste attraksjonene i London som Tower Bridge, London Eye, Big Ben, Westminster Abbey og mye mer med en guidet tur. Hop-on-hop-off-bussen tilbyr tre familievennlige ruter for å gjøre oppdagelsen enda morsommere.

Mer informasjon her

Harry Potter-tur

Harry Potter-tur om våren

Den tredje aktiviteten fra listen er Harry Potter Tur til Warner Bros. Atelier. Oppdag den magiske verden av Harry Potter og få en nærmere titt hvordan filmene ble laget på Warner Bros. Studio i London. Sjekk ut de originale kostymene, de originale settene som Platform 9 3/4, Humlesnurrs kontor og så videre. Lær hvordan bøkene til JK Rowling ble brakt til liv med alle spesialeffekter og modeller i naturlig størrelse. Forlat London sentrum av en luksusbuss som tar deg til studioene til Warner Bros, og etter ankomst vil du ha tre timer når du selvstendig kan oppdage studioet.

Mer informasjon her

Besøk Windsor Castle, Stonehenge og Oxford

Stonehenge-våren

Turen til Windsor Castle, Stonehenge og Oxford Custom Day Trip er det fjerde programmet du kan delta på under ditt opphold i London. Det er en hel dagstur hvor du kan oppdage Englands tre ikoniske severdigheter. Reisen begynner fra London med en luftkondisjonert buss til Windsor, og deretter utforske den berømte Stonehenge som er en del av UNESCOs verdensarv, og til slutt nyte en spasertur gjennom den historiske byen Oxford. Inngangen til slottet og Stonehenge er ikke inkludert, du kan få billettene dine fra guiden din, eller du kan bare oppdage at den eier din egen.

– Mer informasjon her

Besøk Leeds Castle, Canterbury Cathedral og Dover

Vår i London

Den siste utendørsaktiviteten vi vil anbefale er Leeds Castle, Canterbury Cathedral og Dover. Det er også en heldagsaktivitet hvor du kan sjekke ut den vakre landsiden av England. Turen starter fra sentrale London og første stopp er på Leeds Castle. Inne i slottet får du sjansen til å sjekke samlingen av middelalderske møbler, gobeliner og impresjonistisk kunst. Reisen fortsetter på UNESCOs verdensarvscene i Canterbury Cathedral. Den gotiske katedralen fra det 11. århundre regnes som fødestedet til engelsk kristendom, og til slutt tar bussen deg til de magiske hvite klippene i Dover.

Mer informasjon her

Nyt våren i London, og håper du har likt denne artikkelen. Få mer informasjon om andre aktiviteter i London her, og hvis du vil ha et elvecruise på Themsen, eller kanskje har en annen god idé, bare skriv en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *