Paul McCartney i London 2015

Paul McCartney i London 2015Den utrolig populære Sir Paul McCartney er fortsatt stor, og nå skal han på ny turnere i Europa og på andre kontinenter for å la folk høre hans fantastiske stemme på ny. Han skal da også innom London der han kommer til å holde to konserter i O2 Arena den 23 og den 24 mai i 2015.

Paul McCartney har faktisk vært på sin verdensturne siden mai 2013. Navnet på turneet er Out There og han holder totalt over 80 konserter fordelt på 43 i Amerika, 13 i Sør Amerika, 12 i Asia og 14 i Europa og 1 konsert i Sentral Amerika.

Heldigvis er to av de fjorten konsertene som blir arrangert i Europa i London, så her er det gode mulighet for å fly billig til London for så å få med seg konserten i den fantastiske O2 Arena i London. I tillegg til Lonndon kommer det også til å bli arrangert konserter i Liverpool, Birmingham, Amsterdam, Paris, Oslo, Roskilde, Stockholm og i Marseille, så om du går glipp av konsertene i London kan du jo selvfølgelig vurdere å få med deg konserten i Oslo i stedet. Billetter til alle disse konsertene finner du hos WorldTicketShop.

The O2 Arena
Peninsula Square, London SE10 0DX

Om du ønsker å få med deg konserten hans i Oslo den 7 juli kan du lese mer om denne her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *