U2 konsert i London 2015

U2 konsert i  London 2015Det irske bandet U2 kommer til London i 2015 i oktober for å rocke O2 Arenaen, og det blir fullt og mye moro når de kommer. Dette er bare en av mange stasjoner på turneen, men garantert at konsertene i London blir ett av høydepunktene, spesielt også ettersom O2 Arenaen i London er et fantastisk sted å holde konserter, som også betyr at det er en fantastisk arena å oppleve konserter i.

Turneen U2 skal på i 2015 har navnet Innocence + Experience Tour og det blir bandets 15 verdensturne. U2 har en magisk evne til å trollbinde publikum, samtidig som de ikke har de samme fansene i dag som for 20 år siden, men for hvert eneste nye album de slipper får de nye fans, noe som betyr at U2 har fans i absolutt alle aldersgrupper og mye av dette kan de nok takke den utrolig sympatiske frontfiguren Bono for. Han har nemlig en evne til å tale rett i mange saker og har stor innflytelse også innenfor politikk ved å være et talerør for de svakere i viktige saker som gjennom hans tale får stor medieoppmerksomhet.

Den første U2 konserten i London blir arrangert i o2 Arena den 25 oktober i 2015, og deretter er det konserter den 26 oktober og den 29 og den 30 oktober. Hva kara i U2 kommer til å gjøre den 27 og den 28 oktober vet vi ikke, men kanskje de besøker London Eye eller London Dungeon for å slappe av litt? Om ikke de gjør det så har i allefall du mulighet til å gjøre dette. Du kan lese mer om disse og andre aktiviteter her i vår London Guide.

Om du ønsker billetter til U2 konsertene i London kan du kjøpe disse hos WorldTicketShop.

God reise til London og håper dere får med dere minst en av U2 konsertene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *