Taylor Swift konsert i Hyde Park

Taylor Swift konsert i Hyde ParkTaylor Swift har blitt utrolig populær i det siste og det er derfor ikke tilfeldig at Hyde Park blir stedet for hennes konsert i London i 2015. Her blir det forhåpentligvis fantastisk vær og stappfullt av mennesker når Taylor Swift entrer scenen den 27 juni i 2015.

Taylor Swift reiser på sin «1989 World Tour» der hu skal ha så mye som 76 konserter. Noen av byene hu skal innom i tillegg til London er Glasgow, Manchester, Amsterdam og Køln og sangeren som hadde sitt gjennombrudd med sitt andre album Fearless forventes å samle fulle hus overalt hvor hu drar.

Om du ikke har vært i Hyde Park enda er dette en perfekt unnskyldning til å besøke den vakre og herlige parken, og når du i tillegg får vakre toner fra Taylor Swift på øret, blir dette harmoni som pleier sjelen! Konserten kommer til å starte cirka 20.00 på kvelden, så da har du tid til å se deg rundt i parken i forkant av denne begivenheten.

Merk deg også at dette er den siste Taylor Swift konserten i Europa, for etter dette setter hu seg på flyet og flyr til Amerika, så om du vil få med deg Taylor Swift under denne turnerunden, er dette siste mulighet, hvis du ikke planlegger å fly til Amerika for å få med deg en konsert da selvfølgelig!

Billetter: WorldTicketShop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *