Neil Diamond i London 2015

Neil Diamond LondonSommeren 2015 er det duket for to konserter med Neil Diamond i O2 Arena i London. Datoene for konsertene er 14 juli og 16 juli.

Den amerikanske sangeren Neil Diamond er ikke bare en dyktig sanger, men også en god låtskriver. Hans kanskje mest kjente sanger er Cracklin Rosie, Song Sung Blue, Longfellow Serenade, I’ve Been This Way Before, If You Know What I Mean og Desire. Har har solgt over 75 millioner album totalt og sluppet 32 albumer, så det er jo en god prestasjon, og det er nettopp av den grunn han har enormt mange fans verden rundt.

Nå kan du også få med deg Neil Diamond når han kommer til London i 2015, så om du ønsker det kan du kjøpe billetter på siden nedenfor. Om du heller har lyst til å høre på Neil Diamond i en by du muligens ikke har besøkt før, kan du selvfølgelig vurdere å høre på Neil Diamond i Belfast tidligere, og informasjon om den byen finner du i vår norske Belfast Guide.

Billetter: WorldTicketShop

God tur til London, og om du ellers ønsker informasjon om hva som skjer i London, om severdigheter, aktiviteter eller billige og fine hoteller i London, er det bare å lese videre rundt her i Londonguiden, for nyttig og interessant informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *