Star Wars utstilling

Dette er drømmeutstillingen for Star Wars fan i London eller Star Wars fans på besøk til London. Utstillingen arrangeres i O2 og den heter offisiellt: Star Wars Identities – The exhibition.

Kanskje du trodde at O2 Arenaen i London bare handlet om konserter. Det er mange som tror det, og det er jo ikke en tilfeldighet akkurat. Det er nemlig verdens mest brukte konsertarena. Men, fra tid til annen skjer det også andre ting i lokalet i tillegg til de daglige konsertene, og siden november i 2016 er Star Wars Identities utstillingen på plass i London. Men, hva kan besøkende forvente seg om de velger å legge turen til O2 for å få med seg denne utstillingen?

På Star Wars utstillingen vil du kunne se og oppdage flere originale Star Wars effekter som har blitt brukt under en eller flere av filmene. Gjennom å se på effektene får man en nærmere kontakt med de forskjellige karakterene, og på den måte en følelse av hva som har vært med på å skape de forskjellige karakterene i filmene. Men, det blir også stilt et litt filosofisk spørsmål tilbake av arrangørene: Hvilke krefter former ditt liv? Hvilken superhelt er det du ligner på?
Star Wars utstilling

I den offisielle beskrivelsen til utstillingen gir de også den følgende utfordringen: «Pick up your lightsaber…your journey into identity awaits!»

Høres det ut som en utstilling du gjerne kunne tenke deg å få med deg? Er du en Star Wars tilhenger er det nok det, men muligens at filisofien rundt det hele også gjør dette til noe spennende for de som ikke hopper i taket av glede når de hører om Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader og alle de andre Star Wars karakterene.

Vil du heller sjekke ut andre utstillinger i London? Eller kanskje du bare vil traske rundt i Londons gater for å se på severdigheter og annen moro? Du kan lese mer om alt dette og mye mer her i vår norske London Guide!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *