Førjulskonserter med Andre Rieu i London i 2016

Førjulskonserter med Andre Rieu i London i 2016
Førjulskonserter med Andre Rieu i London i 2016

Høres det ikke helt fantastisk ut med førjulskonsert med Andre Rieu i London? Det må jo gi julefeiringa en skikkelig kick-start? Er du i London den 19 eller den 20 desember har du muligheten!

Du har sikkert lest masse om julemarkeder og annen juleshopping i London allerede. Men, hadde det ikke vært en krone på turen med en skikkelig fantastisk klassisk konsert med Andre Rieu under oppholdet? Den kjente mannen fra Østerrike skal opptre i Wembley Arena den 19 og 20 desember og har du lyst er det fortsatt mulig å få tak i billetter til disse begivenhetene.

Disse Andre Rieu konsertene i London er bare to av mange konserter han har i Storbritania før jul. Han kommer også til å besøke byer som Belfast, Dublin, Manchester, Liverpool og Leeds før han kommer til London. Etter oppholdet i London nærmer det seg jul så da skynder han seg innom Birmingham og Manchester før han ankommer Glasgow den 23 desember for sin siste konsert før turen går hjem til Østerrike for å spise wienerschnitzel og annen julemat. Den 7 januar i 2017 er det derimot pån igjen og da fortsetter han sin turne med konsert i Amsterdam i Nederland.

Skulle du ha lyst til å kjøpe billetter til en eller flere av disse Andre Rieu konsertene i enten 2016 eller 2017 kan du gjøre det på siden nedenfor. Der får du umiddelbart en oversikt over priser for billetter til de forskjellige konsertene, så hvorfor ikke bestemme reisemål utifra hvor det er billigst billetter?

Andre Rieu konserter i London i 2016

Wembley Arena
19 og 20 desember

Billetter: Viagogo

Glem ikke at du kan lese mer om julemarkedene i London her i vår norske London Guide. Du finner selvfølgelig også annen tørr informasjon om severdigheter, aktiviteter, transport og utfluktsmuligheter her på siden. Les rundt og ha en riktig flott førjulstid i London!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *