Se opptak av Leonard Cohen konsert i London på NRK

Leonard Cohen har en helt spesiell stemme og han har utrolig mange fans verden rundt. Han er ikke så ung og sprek lenger så han har ikke så mange konserturneer, men i for eksempel 2008 hadde han en turne der han også var innom Norge og senere det året var han også i O2 Arena i London.

Opptaket fra konserten hans i O2 Arenaen i London er nå gjort tilgjengelig på NRK sine nettsider, noe som betyr at du enkelt kan se på det og nyte Cohen sin vakre stemme og noen av hans største slagere. Opptaket vil være tilgjengelig på NRK sine nettsider fram til 14 mars, så hvis du leser denne artikkelen etter det er du høyst sannsynlig for sent ute.

Om du ønsker å se hele opptaket av Leonard Cohen konserten i O2 Arena i London kan du gjøre det på følgende side: https://tv.nrk.no/program/KOID75007914/leonard-cohen-live-i-london

Hele programmet varer 40 minutter så det er mulig at det faktisk ikke er hele konserten men bare en del av den, men det er jo hyggelig uansett. Om du ikke befinner deg i Norge og likevel ønsker å se på opptaket av Leonard Cohen konserten på NRK kan du lese mer om det å se på NRK i utlandet i følgende artikkel.

På Leondard Cohen opptaket kan du høre følgende sanger:

  • Dance me to the end of love
  • The future
  • Bird on the Wire
  • Suzanne
  • Democrazy
  • I tried to leave you

Leonard Cohen live

Vi håper du koser deg med opptaket og at du får en liten følelse av London også mens du ser på. Har du forresten mere tid til overs finnes det også en annen britisk dokumenter på NRK sine nettsider der du i denne episoden får høre mer om blant annet arkitekten og arkitekturen bak St. Pauls Cathedral i London. Kos deg!

Og glem for all del ikke at du finner masse mer informasjon om London her i London Guiden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *