Justin Bieber konserter i London

Justin Bieber konserter i LondonJustin Bieber skuffet en del norske tilhengere høsten 2015, men nå skal han ut på turne igjen og det blir mange stopp, men la oss håpe at han holdet hodet godt over vannet og er i storslag når han kommer til London. Der blir det nemlig fire Justin Bieber konserter i oktober 2016.

Justin Bieber skal innom mange byer i England og i Europa under sin turne og de fire konsertene med Justin Bieber i London blir arrangert den 11 oktober, den 12 oktober, den 14 oktober og den 15 oktober. Om du skulle ha lyst til å få med deg en av disse konsertene så er O2 Arena stedet der de blir arrangert. Om du har lyst til å opplevel en Justin Bieber konsert i en annen by i stedet ville vi vurdert Justin Bieber i Zagreb ettersom billettene er billigere og du har da mulighet til å oppdage en Europeisk hovedstad du ikke har vært i tidligere samtidig som du hører Justin Bieber. Du kan lese mer om Zagreb her.

Billetter til Justin Bieber konsertene i London

Om du vil kjøpe billetter til Justin Bieber konsertene i London i 2016 eller kanskje konserten i Zagreb eller et annet sted kan du gjøre det hos WorldTicketShop. Dette er såkalte second hand billetter som er helt trygge å kjøpe. De koster litt mer enn originalprisen, men de gir deg i allefall muligheten til å få med deg konserten om du skulle ha tid, lyst og penger til det.

Ikke glem å få med deg de vakre severdighetene i London når du først er innom byen. I våre øyne er London mye mer spennende en Justin Bieber, men det trenger du selvfølgelig ikke å være enig med oss i! God reise!

Det vil også bli arrangert Justin Bieber konserter i London den 28 og den 29 november for de som ikke fikk med seg konsertene i oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *