Se fotball VM på sportsbar i London

Watch the FIFA World Cup 2018 in London

Er du på jakt etter et sted der du kan se på fotball VM i London? Her er noen tips til hvor du kan gå i området rundt Oxford Street.

Så langt vi vet blir det ingen steder i London der det vil stå en kjempeskjerm på åpen plass, med mange tusen mennesker som ser på. Grunnen til at dette ikke er på mote for øyeblikket er terrorfaren som oppstår i det mange tusen mennesker samles på en åpen plass, og derfor er slike arrangementer enten dømt ulovlig, eller i allefall svært vanskelig å arrangere i byer som Brussel og Paris.

Det er akkurat det samme som vi ser rundt i Europa med julemarkeder. Disse utgjør også en stor fare, og derfor er det noen steder de har blitt avlyst, stengt, eller så er de bare omringet av politi, samt at det er veiblokkader som gjør at lastebiler og andre uinviterte biler ikke kan kjøre inn i området.

Watch the FIFA World Cup 2018 in London

Om du vil se fotball VM i London er løsningen derfor å gå på en sportsbar.

Slike finnes det heldigvis veldig mange av, så du trenger ikke å leite lenge for å finne en. Disse barene viser alle kampene fra fotball VM. Har du planer om å se på England sin første VM kamp i 2018 mot Tunisia på en slik pub? Da bør du være tidlig ute. Du bør faktisk reservere plass så langt det er mulig, bare for å være på den sikre siden.

Nedenfor finner du noen tips til barer som ligger sentralt i London. Ta en titt på de forskjellige hjemmesidene for å finne ut hvem som er sympatisk og hvem som frister deg til å se fotball VM på nettopp det stedet sammen med drøssevis av andre fotballfans i London.

  • Nordic Bar, nordicbar.com
  • Rileys Sports Bar Haymarket,  rileys.co.uk
  • Belushi’s, belushis.com
  • De Hems, dehemspub.co.uk
  • Studio 88 studio88.bar
  • The Blue Posts, theblueposts.co.uk
  • Brigadiers, brigadierslondon.com
  • The Windmill, windmillinternational.com

Du kan også se fotball VM på BBC og ITV i England på hotellrommet eller på internett, men det er selvfølgelig gøyere å se det ute. Om du vil se fotball VM på norsk TV i England, kan du lese mer om hvordan det gjøres her.

Vi håper du kommer til å storkose deg i England, og glem ikke å heie på England når de skal spille! 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *