Robbie Williams konsert i London 2017

Robbie Williams konsert i London 2017Den 23 juni kommer Robbie Williams til å opptre på hjemmebane på London Stadium. Konserten begynner 17:00. Vil du få med deg konserten?

Robbie Williams kommer til å besøke byer rundt i hele Europa under sin turne i 2017. Turneen har fått navnet «The Heavy Entertainment Tour» som også er navnet på hans nyeste album som ble sluppet i 2017. Har du ikke kjøpt deg det enda bør du gjøre det så raskt som mulig. Før Robbie Williams kommer til London skal han opptre i Dublin og i Cardiff, og etter konserten i London reiser Robbie Williams til sentral-Europa for å opptre i Dusseldorf. Etter det går turen til Paris, Nijmegen og Hannover før han reiser videre både lavt og høyt i Europa.

Robbie Williams konserten i London den 23 juni blir arrangert på London Stadion. Dette er stadion der West Ham United spiller sine hjemmekamper, og det som også mange kaller den olympiske stadion som ble bygget til sommer OL i 2012. Før Robbie Williams kommer til London er det mye annet som skjer i byen. Tidligere i juni kommer blant annet Depeche Mode og Guns N Roses til å opptre i London, og etter at Robbie Williams har reist kommer Adele til å opptre flere ganger i byen, det samme gjelder også U2, Justin Bieber og Deep Purple. Du kan lese mer om disse konsertene i London og enda mer her i vår London Guide under Hva skjer i London temaet.

Robbie Williams London 2017

London Stadium
23 juni, 17.00

Billetter: Viagogo

Du kan kjøpe billetter til Robbie Williams konserten i London, og andre steder i Europa, på siden ovenfor. Det er bare å trykke på lenken, søke på Robbie Williams, og vips får du informasjon om alle hans konserter og mulighet til å kjøpe billetter til dem alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *