Bli kjent med Londons severdigheter på Netflix

London er en utrolig fascinerende by og nå kan du bli enda bedre kjent med byen på Netflix. Bli kjent med byens hemmeligheter i to spennende programmer på Netflix.

Det har blitt laget mange spennende reisefilmer om London opp gjennom historien. Noen prøver å vise hele byen, men nå har to programmer om London blitt lagt ut på Netflix. Har du et ønske om å lære deg mer om Tower of London eller om Westminster? Da blir disse programmene en fulltreffer for deg. De to programmene om London som du nå kan se på Netflix heter:

  • Secrets of the Tower of London
  • Secrets of Westminster

The Secrets of Tower of London

I dette programmet kan du bli mye bedre kjent med Tower of London. Du blir med på en reise tilbake i tid, til tiden på starten av 1000-tallet da Tower of London så dagens lys. Det er utrolig mange legender som knytter seg til denne bygningen, og når du ser på denne dokumentaren om Tower of London får du vite mer om hva som er virkelighet, og hva som er myter. Ser du hele denne videoen og lærer deg alt som er i den vil du til slutt vite mer om Tower of London enn 90% av byens egen befolkning gjør.

En av de mest kjente punktene i Tower of London er Traitors gate, og når du ser denne videoen får du selvfølgelig vite mer om denne porten også, som du forøvrig også kan se på bildet nedenfor.

The tower of London på Netflix

The Secrets of Westminster

Hva handler dette programmet om? Kanskje du har hørt om Westminster Abbey, og i dette programmet vil du selvfølgelig få høre mer om dette stedet også. Men, hvilke andre severdigheter ligger rett ved siden av Westminster Abbey? Om du ikke vet det allerede er svaret Big Ben og Parlamentet. Derfor vil du også få servert masse opplysninger om disse severdighetene i programmet om Westminster på Netflix.

Vil du bli bedre kjent med London sine hemmeligheter på Netflix?

Hvis du vil bli kjent med London sine hemmeligheter på Netflix, kan du gjøre det i en god del Netflix regioner. Du kan muligens se begge disse programmene på norsk Netflix, men om du har problemer og ikke finner de, kan du garantert se dem begge både på engelsk, kanadisk og amerikansk Netflix. Du kan finne mer informasjon om hvordan du får tilgang til disse Netflix regionene her.

Vil du ikke oppdage London på Netflix?

Synes du det høres kjipt ut å oppdage London på Netflix? Vil du heller bli kjent med byen mens du går rundt i Londons gater på egenhånd? Du kan lese mer om severdighetene her i vår norske London Guide. Her finner du også informasjon om anbefalte programmer, aktiviteter, hoteller, restauranter i byen, samt info om hvordan du enkelt kan reise rundt i London med kollektivtransport.

God reise og kos deg i London, både virtuellt og i virkeligheten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *