Bruno Mars konserter i London 2017

I perioden mellom 18 april og den 22 april kommer Bruno Mars til å opptre fire ganger i O2 Arena i London. Har du lyst til å få med deg en av konsertene?

Bruno Mars kommer til å turnere rundt i Europa og i USA som få andre i 2017. Han er egentlig på turne hele året rundt, og det er ikke tilfeldig at han skal opptre mange andre steder i Storbritania også, i tillegg til de fire konsertene i London. Det er mange andre spennende band som skal turnere i Europa i 2017 (U2, Coldplay, Guns N Roses og lignende), men det er få som skal ha like mange konserter og er like utholdende som Bruno Mars. Så, om du har lyst til å få med deg hans 24K Magic World Tour, er en av de spennende byene du kan gjøre det i London. Du finner billetter til alle de forskjellige Bruno Mars konsertene på siden vi henviser til litt lenger ned i artikkelen. Der finner du også billetter til alle mulig andre arrangementer i London, så det kan være verdt å titte litt rundt der.

I tillegg til besøkene i London og Storbritania, kommer Bruno Mars til å besøke flere andre spennende byer. Blant de store høydepunktene er kanskje byer som Praha og Budapest, to herlige perler i øst, som mange nordmenn fortsatt ikke har utforsket.

Bruno Mars London 2017
Bruno Mars London 2017

Bruno Mars London 2017

O2 Arena
18-22 april

Billetter: Viagogo

For mer informasjon om London er det bare å lese rundt i vår London Guide. Vil du heller kjøpe billetter bruk lenken ovenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *