One Direction i London 2015

One Direction LondonGode nyheter til alle One Direction fans. Det er duket for så mange som seks One Direction konserter i London i september, så om du har mulighet er det bare å komme til byen!

De superpopulære gutta i One Direction hadde sitt gjennombrudd i X-Faktor i England, og det har rett og slett tatt av siden den gang. De har allerede flere superslagere som Steal My Girl, What Makes You Happy, Live While We Are Young og Story of My Life, og det kommer garantert enda flere på den lista i løpet av kort tid. Bandet er på turne og har vært det siden februar i år, og de kommer til å holde over 60 konserter, hvorav cira halvparten blir arrangert i Europa, mens resten av konsertene blir arrangert på andre kontinenter.

Konsertene i London blir arrangert i O2 Arena og den første blir arrangert den 24 september, mens den siste blir arrangert den 30 september. For mer informasjon om hva som skjer i London er det bare å lese rundt i vår London Guide, og om du ønsker billetter til en av One Direction konsertene er det bare å trykke på lenken nedenfor.

O2 Arena
Peninsula Square, London SE10 0DX

Billetter: WorldTicketShop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *