Opplev Depeche Mode i London den 3 juni i 2017

Har du lyst til å få med deg en spektakulær konsert i London i 2017? Da er Depeche Mode konserten som blir arrangert den 3 juni noe av det heteste på timeplanen!

De fleste av oss vet at Depche Mode er et band som har sine røtter i England. Det er derfor ikke uten grunn at deres konsert i London blir arrangert på den fantastiske olympiske arenaen som ble laget til sommer OL i 2012. På denne arenaen spiller West Ham United til daglig sine kamper og da er det plass til rundt 60,000 tilskuere. Men, når stadion blir gjort om til en konsertarena er det plass til omtrent 80,000 mennesker. Det betyr at det kommer til å være enormt mye folk og fantastisk stemning når Depeche Mode kommer for å opptre i London den 3 juni i 2017.

Depeche Mode skal ikke bare ha slike gigantkonserter under sine turne i 207. De kommer nemlig til å opptre i flere mindre byer også og i for eksempel Ljubljana skal de opptre i et lokale der det kun er plass til 15,000 mennesker. Det samme gjelder også deres konsert i Amsterdam som blir arrangert i Ziggodome. De kommer til å opptre i flere andre byer også. På noen steder blir det store utendørskonserter, mens det i andre byer blir mindre innendørskonserter (som i Amsterdam og i Ljubljana).

Om du skulle ønske å få med deg en eller flere av disse Depeche Mode konsertene kan du bruke lenken litt lenger ned i artikkelen for å kjøpe billetter. En annen ting du også bør kjøpe er det nye albumet til Depeche Mode. Det heter Spirit og vil bli lagt ut for salg våren 2017, rett i forkant av turneen. Om du vil nynne med på låtene under deres konsert i London er dette et album du bør ha hørt på titalls ganger i forkant!

Opplev Depeche Mode i London den 3 juni i 2017
Ivica Drusany / Shutterstock.com

Depeche Mode konsert i London i 2017

Sted: London Stadium
Dato: 3 juni, 19.30

Billetter: Viagogo

Andre tips i forbindelse med ditt opphold i London

Starten på juni er en svært populær tid å besøke London på. Du bør derfor planlegge godt og muligens også kjøpe inngangsbilletter i forkant. På den måten vil du spare mye tid som ellers vil brukes i lange køer.

Trenger du ellers tips om aktiviteter i London eller vil du lese mer om severdigheter i London? Les rundt videre her på londoninfo.no så vil du finne informasjon og bli inspirert!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *