Julemarked i London i 2016

Hyde Park Christmas market 2016

Er du i gang med å planlegge juleturen til London? Lurer du på når årets julemarkeder i London åpner og hvor lenge de varer? Her er infoen du trenger!

London er en by som blir utrolig romantisk og hyggelig før jul. Byen er det egentlig hele året rundt, men det er noe spesielt med stemningen som kommer når man besøker et julemarked i London på kveldstid og man nyter mat, drikke og selvfølgelig spennende aktiviteter og fantastisk flombelysning.

Her er informasjonen du kanskje er på jakt etter om julemarkedene i London i 2016. Du kan lese mer om noen av de viktigste markedene og selvfølgelig også finne datoene for disse markedene.

Hyde Park Winter Wonderland

Dette er det mest populære og kjente av alle julemarkedene i London. Det ligger i Hyde Park og her kan man som besøkende stå på skøyter på den store skøytebanen. Det finnes også stort pariserhjul, det er drøssevis av boder og en hel masse andre aktiviteter som egner seg både for store og små.

DAto for julemarkedet: 18 november, 2016 – 2 januar, 2017

Hyde Park Christmas market 2016
Hyde Park julemarked! – Cedric Weber / Shutterstock.com

Leicster Square julemarked i 2016

Dette er enda ett flott julemarked i London. Det egner seg for alle, men om du kommer til London før julemarkedet i Hyde Park åpner er det alltid hyggelig at dette markedet åpner en uke tidligere og holder åpent i nesten en uke lenger. Du kan komme til dette julemarkedet på Leicester Square ved å reise med metro til Leicester Square eller Picadilly Circus eller ved å ta toget til Charing Cross. Her kan du selvfølgelig både shoppe, drikke og spise!

Datoer for julemarkedet: 11 november, 2016 – 8 januar, 2017

Christmas market at Leicester Square in London
Julemarked pa Leicester Square i London – IR Stone / Shutterstock.com

Southbank Centre julemarkedet i 2016

Det er nesten galt å kalle dette kun et julemarked, for det holder åpent helt fram til den 25 januar i 2017. Det betyr at du som kommer til London i januar og egentlig ikke tenkte på det med julemarked i det hele tatt, faktisk får en ekstrasjanse. Dette er blant de mest kjente julemarkedene i London og her finner du alt det som et tradisjonelt julemarked pleier å by på!

Datoer for julemarkedet: 11 november, 2016 – 25 januar, 2017

Har du spørsmål om noen av disse julemarkedene, eller kanskje du vet  om et annet og ønsker å informere om det til våre lesere. Skriv en kommentar nedenfor og del det du har på hjertet!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *