Justin Bieber London 2017

Justin Bieber konsert i London den 2 juliDet kommer til å bli en fantastisk sommer i London i 2017. Ikke bare kommer Justin Bieber på besøk, men i tillegg til han kommer også U2, Adele og Guns N Roses.

Det er fantastisk å ha alle de nevnte artistene på besøk, men allikevel er det nok Adele konsertene som er de mest heftige. Grunnen til det er at Adele ikke skal besøke noen andre byer i Europa under sitt besøk, og dermed blir de fire konsertene hennes på Wembley stadion i London alt hennes fans i Europa har å kjempe om billetter til. Men, om du synes det høres gøy ut kan du jo vurdere å kombinere Adele og Justin Bieber under ditt London besøk. Adele skal nemlig opptre mellom 28 juni og 2 juli, mens Justin Bieber konserten blir arrangert i Hyde Park i London den 2 juli. Disse konsertene overlapper altså hverandre og det gir deg en fantastisk mulighet til å få med deg begge konsertene mens du er i London. Du kan kjøpe billetter til disse ved å bruke lenken nedenfor, og du kan lese mer om andre ting som skjer i London her i vår norske London Guide.

Justin Bieber turneen i 2017 heter The Purpose Tour. Kanskje Justin Bieber har funnet mening og ønsker å dele det? Eller kanskje han bare trengt et fint navn på sin turne og det hørtes veldig fint ut? Det finnes du kanskje ut av hvis du drar på hans konsert i London. Om du ønsker å slappe av i London kan du selvfølgelig vurdere å høre på Justin Bieber i Stavanger i stedet, eller hva med å høre på Justin Bieber i Dublin den 21 juni?

Justin Bieber konsert i London 2017

Hyde Park
2 juli, 15.00

Billetter: Viagogo

Du kan lese mye mer om hva som skjer i London her i vår norske London Guide. Glem heller ikke at du kan lese mer om severdigheter, aktiviteter, transport, flotte hoteller og mye mer her på våre sider. God reise!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *