Bob Dylan London 2017

Den 9 mai er det duket for den nest siste Bob Dylan konserten i Europa i 2017. Har du ikke fått han med deg tidligere bør du ikke gå glipp av denne konserten.

Som du kanskje vet legger Bob Dylan ut på en relativt stor konsert turne i Europa i 2017. Den begynner nesten i Oslo den 4 april, og derfra går turen sørover til byer som Stockholm og København, til Hamburg, Dusseldorf og Frankfurt, før han skal innom Paris i Frankrike og Amsterdam i Nederland. Etter dette reiser Bob Dylan videre mot nord for å besøke byer som Cardiff, Bournemouth, Glasgow og London før han avslutter det hele i Dublin den 11 mai. Så, om du ikke har fått med deg Bob Dylan før den 9 mai står valget ditt mellom konserten hans i London eller i Dublin. Begge byene er jo hyggelige, så du kommer uansett til å få en flott opplevelse!

Bob Dylan konserten i London blir arrangert på Wembley Arena, og du kan kjøpe billetter til denne og alle andre Bob Dylan konserter ved å trykke på lenken nedenfor.

Bob Dylan i London 2017

Bob Dylan konsert i London 2017

Wembley Arena
7 mai

Billetter: Viagogo

Som du ser blir konserten arrangert på Wembley Arena. Det er dog viktig at du ikke blandet dette med Wembley stadion. Wembley Arena er nemlig en innendørs arena i London som også er fantastisk egnet for konserter, men den gir på ingen måte den samme opplevelsen som Wembley stadion gir. Om du drømmer om slike store utendørskonserter bør du komme tilbake til London i juni og juli for da kommer nemlig Adele, Coldplay, U2 og Guns N’ Roses til å holde slike store festkonserter i byen. Du kan lese mer om disse konsertene og andre begivenheter og programmer i London her i vår norske London Guide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *